Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Schippers LEES DIT

Ik zou dat mens wakker willen schudden, zo ontzettend hard dat de botten rammelen, ik zou haar toe willen schreeuwen tot een schorre keel aan toe, dat ze bergen vijanden maakt. Ik zou, oh wat zou ik graag tegenover haar gaan zitten, zonder ondertekende petities, zonder andere mensen, gewoon puur en alleen om te vragen: heb je hier nou voor gestudeerd? Heb je hier nou voor op school gezeten?

Schippers: heb je toevallig ook het nieuws gezien van vandaag, de 19e september, de dag vóór Prinsjesdag? Ja? Heb je dat gezien en heb je dan ook meegekregen dat 'pesten' op school niet in te dammen is, dat leerkrachten er geen vat op krijgen, omdat er geen handleiding bestaat hoe om te gaan met pesten? En Schippers, weet je dan ook dat er een extra vorm van pesten bijgekomen is?

Jahaaaa, internet-pesten wordt nu aan het rijtje toegevoegd, maar ja, omdat niemand eigenlijk precies weet hoe te handelen, gaat de ellende gewoon door en in datzelfde nieuws horen we dan dat jíj Schippers het zo ontzettend sociaal vindt om ons pummels het idioot hoge bedrag van het eigen risico te laten betalen. Weet je Schippers dat er mensen zijn die hiervoor hun vakantiegeld gebruiken van hun AOW? Nee? Wist je dat niet?

Dat valt me van je tegen Schippers, je hebt geleerd, je bent op school geweest, maar wacht eens, ineens valt het kwartje, dat ken jij ook nog toch? Ben je op school soms gepest en pak je de mensen daarom terug? Kloink. Mijn kwartje is gevallen, Schippers is gepest, niet via internet natuurlijk want dat was er nog niet. Neen, Schippers is ook de klos geweest op school en nu ze op het pluche zit, laat ze de rest van haar volk, haar stam zeg maar: barsten.

Als het aan mij ligt Schippers, laten we jou nog sneller barsten dan jij ons, want wij zijn volgens jou sociaal en heel goed in staat om een potje te vullen met miljarden en dat komt door de hoge, elke maand terugkerende rekening, en we zijn extra sociaal om die eigen bijdrage te lappen,voor we de hongerdood sterven, door jóuw idiote voorstellen.

Schippers, je bent blijkbaar niet hard genoeg gepest dat je op deze wijze wraak moet nemen. Je zou haast zielig zijn, maar dat kan ik niet op je toepassen, je bent een profiteur en een misselijk makend sujet, die ons Nederlanders laat bloeden. Ga je schamen in de hoek.

Schrijver: An Terlouw, 20 september 2016


Geplaatst in de categorie: politiek

3.0 met 6 stemmen 109Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
kristine
Datum:
20 september 2016
Email:
stovelotion1live.nl
Toch maar weer ferm, meisss x

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)