Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Slechts een halve dag

Donderdag gewoon donderdag maar niet hier hoor...kijk: ik neem jullie even mee naar slechts de helft van deze donderdag. Ik word wakker om 7u40, mooie tijd natuurlijk maar naast mij is het leeg en het is stil in huis. De stilte viel me eerst op, daarna bij het openen van mijn ogen bemerk ik het lege bed. Nog denkend dat eega op de wc zit, sta ik langzaam op en vraag: waar hang je uit? Die vraag stel ik aan mezelf, want ik krijg geen antwoord.

Werp een blik in de keuken, oeps, zelfs de koffie staat niet aan...ga terug naar de slaapkamer en hoor de kelderdeur dichtvallen. Oh die gaat nuchter bloedprikken, denk ik nog. Gordijnen open en zet de koffie maar aan, want een dag zonder koffie is als een tja in dit geval een bed zonder partner zeg ik maar.

Dan gaat de voordeur open en stapt het onderwerp al binnen, al terug van weggeweest. Zooo dat is vroeg zeg, supervroeg. Na de noodzakelijke telefoontjes vertrek ik naar de fysio, manlief blijft thuis want er zou wat bezorgd worden.

En dan: na de behandeling stap ik op mijn gemeente cabrio, rij de foute kant op, moet keren en wat doet deze dame? Jawel ik (of het knoppie natuurlijk) parkeer wederom in de bebossing. Ik heb een lat-relatie met bosjes...maar volgens mij ligt het aan de knoppies hoor, want zeg nou zelf: vrouwen doen toch nooit iets fout?

Schrijver: An Terlouw, 29 september 2016


Geplaatst in de categorie: humor

4.0 met 4 stemmen 67Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)