Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Afscheid

Het valt mij moeilijk om afscheid te nemen van deze website want de meeste schrijvers zijn gezellige mensen die er van genieten om gepubliceerd te worden en die blij zijn met een puntenwaardering van 9 en zeker met een 10.

Ik ben deze site dankbaar toen al mijn verhalen in de top 5 stonden (zie afbeelding).

Deze website blijft nochtans een clubje van gelijkgezinde mensen. Terecht schrijft Karel Jong: "Maar wellicht is de site alleen al goed voor dagboekachtig werk en delen van zorgen. Niks mis mee. Maar dan gaat het inderdaad niet om het schrijfwerk, maar om deel te zijn van een groep, welke elkaar steunt, waardeert,en complimenteert."

Ik krijg o.a. kritiek van Joanan die schrijft: "Je kunt ook teveel in kritiek blijven steken en daardoor zelf te weinig, origineel leesvoer leveren. Zoals bij deze, waarin je hoofdzakelijk beroemde columnisten citeert en op de koop toe ook nog jezelf enorm complimenteert door te stellen, dat jouw columns beter zijn geschreven dan het merendeel van de columnisten op deze schrijfsite. Bij duidelijk vorm gegeven arrogantie haak ik ogenblikkelijk af!"

Het gaat hier over diezelfde Joanan die meestal artikels schrijft over beroemde mensen en zeker geen origineel leesvoer levert. Hij beperkt zich ertoe de biografie van bekende mensen te herhalen zonder enige persoonlijke mening over die mensen te geven.

Ik heb dus besloten om niets meer te publiceren op deze website omdat ik inderdaad arrogant ben: ik weet dat mijn schrijfsels beter zijn, en wanneer mijn zelfvertrouwen en mijn beter schrijfwerk (waar ik fier op ben) door andere schrijvers van deze website wordt beschouwd als eigenwaan, hooghartigheid, zelfingenomenheid, pretentie en hoogmoed, dan zij het zo. Mij kan het niet schelen.

Vaarwel, lieve mensen!

Schrijver: Dirk Vleugels, 8 april 2018


Geplaatst in de categorie: bedankt

5.0 met 2 stemmen 608Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Dirk
Datum:
28 april 2018
Gunther en Fred, wat zijn jullie vriendelijke mensen.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
28 april 2018
Email:
agschulzziggo.nl
Vermoedelijk bedoelt Fred: "Dirk, je geeft mij de vleugels om ook tabee te zeggen. Zo, dat lucht op" ;)
Naam:
Dirk Vleugels
Datum:
15 april 2018
Email:
balidjjvgmail.com
Fred, wat bedoel je met "Dirk, je geeft mij de vleugels om ook tabee te zeggen. Zo, dat lucht op"
Naam:
Fred
Datum:
15 april 2018
Dirk, je geeft mij de vleugels om ook tabee te zeggen. Zo, dat lucht op.
Naam:
Bjarne
Datum:
9 april 2018
Er is geen groep, het zijn allemaal afzonderlijke schrijvers met een eigen mening en een eigen kunnen. Er zijn verschillende tabbladen waar mensen naar vermogen hun tekst kwijt kunnen. Een column is iets anders dan een autobiografisch verhaal. De mening van een schrijver is niet de mening van de andere schrijvers. Ik las een deel van uw verhalen graag en vind het jammer dat u er nu alweer mee stopt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)