Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Liever gewoon!

We houden niet van wijzigingen, zijn er niet van gecharmeerd, we zijn niet weg van veranderingen, gewoon omdat het je van je stuk brengt!
Zo was ik afgelopen week in het ziekenhuis, kreeg er van de arts te horen dat ik twee afspraken moest maken, waarbij er eentje was voor een nucleair onderzoek.

De dame aan de balie vraagt me: is het dringend? Ik heb geen idee en ze pakt de telefoon om te informeren of er spoed achter staat! Dat is niet zo en de datum wordt bepaald op de eerste week van juni, een gecombineerde afspraak, want er moeten ook foto’s gemaakt worden!

Vanmorgen ga ik de deur uit voor mijn wekelijkse afspraak bij de oedeem-fysio en net als ik de deur uit ben, schijnt de telefoon te gaan, maar daar zorgt manlief voor! Het ziekenhuis belt, dat ik morgen moet komen! Ik vraag hem nog of er verder wat bij gezegd is maar dat is blijkbaar niet zo, of hij weet het niet meer, dat kan ook!

Het zit me niet helemaal lekker en voor hetzelfde geld is er niks aan de hand, maar drie weken eerder voor iets wat geen spoed was....je snapt dat m’n buik een beetje raar doet?

Schrijver: An Terlouw, 17 mei 2018


Geplaatst in de categorie: ziekte

5.0 met 2 stemmen 77Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)