Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Mijn hartelapje

( Voor de schrijver zonder naam )

Je bent vroeg of laat geboren en als baby in de boeken gelegd, daarna zette je meteen een keel van een aardappel op en tussen haakjes stond jouw naam, wat gelijk staat aan de wieg van een man met een missie. Daar was geen veiligheidsspeld tussen te krijgen.

Als kind was er al geen school met je te bezeilen, zo het land aan alles wat met geen pen te beschrijven valt. Daarom keek niemand raar op toen je van de ene herhaling in de andere bleef vallen. Weer op gekrabbeld en ja hoor.. gezwam tierde melig op en het had de ruimte.

Daarna werd de lieve kippige liplezer op de wenken bedient met: ik en het geheim van de literaire knobbel. Met stip naar je hoofd gestegen, staat dit uitgelezen hapje per week in de zin van mijn hartenlapje, is nog lang niet uitgeschreven..

geef ik U het woord aan de man die zichzelf maar moeilijk wegcijferen kan. In geen geval zoals hij, alleen al citeert, beweert én zweert. Want goed beschouwd ontkom je er niet aan. Geen lulverhaal is hem te machtig, geen stelling te hoog gegrepen.. voor de geridderde op zijn lauwe reet roestende schrijver zonder naam.

* Herschreven column uit 2012

Schrijver: Monique Methorst, 12 oktober 2019


Geplaatst in de categorie: humor

3.3 met 3 stemmen 794Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)