Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een app!

De nieuwslezer zegt: installeer de app en u blijft op de hoogte, dat is prettig en vermits ik die app dus niet heb, blijf ik niet op de hoogte. Dat hoeft ook niet want links-of rechtsom krijg ik toch wel te horen waar ik die eventuele app voor zou moeten hebben. Die heb ik dus niet en weet je, het zal me worst zijn, alles haast je rep je, alles op een paar uur voor elkaar boksen maar op dit lumineuze idee hadden ze weken geleden al kunnen komen. Dit idee is water naar de zee dragen, los van het feit dat je nog meer om mensen heen gaat lopen met een zo groot mogelijke boog natuurlijk.

De minister zegt: zo’n app laat je weten dat je eventueel in de buurt van iemand komt of bent geweest die “het “ heeft, om je vervolgens in de angst-modus te zetten, maar: zijn we al niet bang genoeg? Kijk, als het nou zo zou zijn dat je dit soort acties kunt voorkomen, dan is het andere koek, maar dit idee maakt de mensheid nog angstiger dan dat men al is. Je verandert er niks mee, je kunt er niks mee want: als je gepakt wordt door de vijand, is er geen ontkomen meer aan.

Dan ben je de klos, de sigaar en de pineut, daar brengt geen enkele app verandering in.

Schrijver: An Terlouw, 20 april 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.7 met 3 stemmen 53Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
21 april 2020
Deze app laat 'Den Haag' ontwikkelen om mensen een vorm van veiligheid, lees: schijnveiligheid te geven. Men zegt niet voor niets dat angst een slechte raadgever is; bang zijn voor COVID-19 is zinloos. Terecht schrijf jij: 'als je gepakt wordt door de vijand, is er geen ontkomen meer aan'. Als wij ons gezamenlijk aan de anti-COVID19-regels (zouden hebben ge-) houden, is naar mijn, weliswaar redelijk ondeskundige mening, dit COVID19-virus sneller onder controle dan wij zouden kunnen (be)denken...! Eén ding staat als een paal boven water: dit virus kan jouw en ieders deur maar beter voorbij gaan...!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)