Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Wie niet wil, wordt nat!

Op een troosteloze zondag als vandaag moet je extra je best doen humor te bewaren. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ons dat hier erg goed lukt, geen van beiden staan te springen om te worden natgeregend en dus vermaken we ons opperbest binnen!

Eega zit te hobbyen aan de tafel en ik zit heerlijk onderuit, wachtend tot de koffiepot is doorgelopen en ik zeg je: daar kom je best de dag mee door, morgen wel weer buiten spelen als het ware, vandaag hoeft dat niet, maar als gezegd vervelen is hier geen optie.

Gezellige muziek aan en wie doet je wat? Niemand dus. Maar de humor van vandaag zat in het feit dat: S langskwam, toe was aan koffie want als ze geen koffie heeft, dan gaan dingen structureel mis, in de vorm van: handschoenen aantrekken terwijl je een beker koffie wilt pakken tot: een verkeerd item in je handen nemen en zeggen: wat moet ik daar nou mee?

Dat soort dingen dus. Nou komt ze ook vanmorgen binnen en zegt: brrrr het is koud en ik heb geen jas bij me. Ik zeg, dat is niet zo slim, want het gaat regenen ook. Een verbaasde blik mijn kant op, alsof ik er een grapje over maak? Zeg S, heb jij tv thuis? Jazeker zegt ze en ik weer: nou zo vanzelf is dat niet want altijd als je hier binnen huppelt vraag je of IK weet welk weer het wordt?

Ze lacht hardop, klinkt leuk ook, gaat intussen verder met haar bezigheden en ik bied een jas van mezelf aan, nee hoor dat hoeft niet, ik red het wel.....ja hoor natuurlijk red je het wel, maar redden met of zonder nat pak is toch wel een verschil. Afijn, na de ‘wakker worden beker koffie’ vertrekt ze weer en ik wens haar succes en tot morgen, hopend dat ze het droog houdt.

Niet dus.

Krijg ik net een appje, brrr ik heb het koud! Ik tik terug, ben je nat geworden? Na vijf minuten antwoord: natuurlijk.
Dan moet ik wel lachen, sorry maar het is de manier waarop en geloof me, die heeft morgen echt een jas bij zich want niemand is te oud om te leren toch S?

... Een aanbod afslaan ...

Schrijver: An Terlouw, 24 mei 2020


Geplaatst in de categorie: hobby

2.0 met 1 stemmen 223Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)