Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Over niks dan maar?

Het nieuws wat bol staat van...juist ja de mensen die zich niet aan regels kunnen houden, nee dus je zou er depri van worden vooral omdat wij, ouderen de ernst van de situatie inzien en ons wel degelijk aan diezelfde regels houden! Snappen doe ik het wel- en niet want het is vakantie en dan wil de mens zoveel, zoveel...maar niet alles wat je wilt, kan dan ook. Het zal ze echter worst zijn, wat voor worst weet ik niet, maar wie weet komt dat nog. Het is alsof het niet belangrijk genoeg is en daar baal ik van, zo ontzettend dat mijn humeur er onder lijdt en dat moet niet, dus ga ik niks zeggen over al die mensen die last hebben regels na te leven...

Datzelfde leven gaat namelijk gewoon door en als je dan zelf kinderen hebt die een vakantie annuleren omdat er in dat bewuste land code oranje wordt afgekondigd, als je dan nog een kind hebt wat normaal met het gezin naar een vakantieland gaat maar nu op een camping in ons eigen land zit, dan denk ik.....wat een fijne meiden heb ik. Het leven gaat door, maar op een andere manier en zo trekt manlief erop uit om rap een paar aanbiedingen te halen, zodat we niet met zijn tweetjes hoeven.

Voordeel, dubbel natuurlijk. Ik hoef niet mee en hij werkt het briefje af! De fijne dingen van het leven, ze bestaan niet uit: feesten, zuipen, de boel verstieren, vervelen, mensen toch, jong en iets ouder: de fijne dingen uit het leven, ons leven, bestaan uit: wees lief voor elkaar, denk om elkaar, geef om elkaar en vooral: heb respect voor elkaar zodat we allemaal wel het einde van dat rot- tijdperk halen!

... Niks in 2020? ...

Schrijver: An Terlouw, 23 juli 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 52Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)