Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Nieuwe online broeken

Zo kwam het dat ik heel hard toe was aan wat nieuwe broeken, niet omdat ze versleten zijn dat in geen geval, maar twee maten verschil los je niet op met een riem, bretels zijn natuurlijk een no-go situatie en de hele dag lopen hijsen is ook zo wat! Maar we zitten (zaten) in een vervelende lockdown en tja, dan loop je te hijsen, te mopperen en is het vervelend dat in elk geval wel.

Nou kun je online bestellen maar omdat ik dat zo weinig doe, bang ben iets verkeerd te doen, had ik daar graag een tweede paar ogen bij en dan het liefste die van mijn kind. Afgelopen zondag was de dag dat ze er even aan ging zitten en een krap half uur later was het gepiept.

Nou duimen dat ze ook goed zijn want anders krijg je die narigheid van retour zenden en opnieuw moeten beginnen. In de tussenliggende tijd snel een afspraak gemaakt met de kapper, want eerlijk is eerlijk: die afspraak is heel hard nodig en staat voor vrijdag, ook al heerlijk!

De post brengt twee pakken met: juist ja, broeken dus. Eentje ervan zit niet lekker, is een halve meter te lang ook (tikkie overdreven) dus die moet terug. Ik stuur een mail naar het bedrijf en verdomd, ik krijg binnen een paar tellen antwoord, ja eerlijk hoor. Kan het gewoon in de winkel gaan ruilen maar: wel even bellen voor een afspraak. Als ik ook dat doe krijg ik te horen dat dit dus helemaal geen punt en en wanneer ik komen wil voor tien minuten?

Maar weet je, 10 minuten als je al maanden niet in de winkels bent geweest is een beetje minnetjes en dus zeg ik: maar we komen met zijn tweetjes, dus als je ons nou beiden opschrijft, mag dat dan twee keer? De man schiet in de lach en zegt, dat is prima! En zo maak je dus een leuke gezellige afspraak om een broek te ruilen en meteen even de winkel door om te grasduinen natuurlijk. Wordt het toch nog gezellig en weet je, ik hoef niet meer te hijsen, is dat even prettig?

... Bestelde broeken ...

Schrijver: An Terlouw, 3 maart 2021


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2.8 met 4 stemmen 68Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)