Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kerkgangers weten hoe het moet!

Verbijsterd luister en hoor ik het nieuws, allereerst gisteren toen men liet weten dat: de Miraskerk in Krimpen alle “ gelovigen “ binnen zou laten, net als de kerk in Urk dat er dan honderden mensen zouden komen daar kon je op wachten! Zo net valt het nieuws binnen dat: men als “ gelovigen “ reporters hebben aangevallen, mishandeld en getrapt!

Hoe “ gelovig “ ben je dan als je niet eens je handen ( en voeten ) van iemand af kunt houden! Nog los van het feit dat men als “ gelovige “ van die kerk boven de maatregelen staat blijkbaar?
En nou weet ik wel dat men de houding hanteert dat: wanneer men ziek wordt als “ gelovige” dit de wens van God is, ook weet ik inmiddels dat men : alles wat er gebeurd toeschrijft aan: de wil van God? Maar je zou toch van je geloof afduvelen als je dit soort berichten hoort?

Er is niks, maar dan ook niks mis met geloven, maar er is van alles mis met: deze houding, dit gedrag en deze uitspattingen!
Ik hoop intens dat reporters een aanklacht indienen.
En tevens mogen we met zijn allen intens hopen dat door de krankzinnige acties de besmettingen niet verder oplopen maar voor de “ gelovigen “ geldt: als ze ziek worden
dan is dit dus: de wil van God?

Alleen zitten wij, de ongelovigen wat die kerk betreft daar niet op te wachten!

... Reporters mishandeld bij de miraskerk in krimpen! ...

Schrijver: An Terlouw, 28 maart 2021


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.2 met 12 stemmen 259Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
28 maart 2021
Op de gespen van de Wehrmachtsoldaten stond 'Gott mit uns'.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)