Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Luister nou opperhoofden

Hier volgt een noodkreet van iemand die het beu is om steeds tegenstrijdige berichten aan te moeten horen, met mij velen! Hier zit iemand die totaal niet begrijpt dat- ten tijde van een pandemie er nog steeds per dag- en per week “ gekeken “. moet worden naar wat er precies gebeuren moet! Het voelt een beetje als een bevalling die niet volgens normale gang van zaken verloopt en die uiteindelijk eindigt in een spoed keizersnede! Hier volgt een brandbrief van iemand die niet snapt dat: een pandemie die eerst een epidemie was, niet op professionele wijze aangepakt kan worden.

Het feit dat er maffe dingen gebeuren, dat men na twee jaar pas gas gaat geven dat men alle denkbare mensen in gaat zetten om de bevolking te kunnen voorzien van een inmiddels derde prik, dit omdat de eerste twee inmiddels uitgewerkt zijn, evenals het feit dat: er nu mensen moeten worden ingezet, ingewerkt en er nu pas locaties openen waar men veel meer prikken kan geven, dit zijn toch acties die inmiddels wel in een draaiboek zouden moeten staan?

Bij een ramp, van welke grootte dan ook is er sprake dat er een groepje mensen zich gaan bezighouden met het gebeuren, of dit nou een trein-vlieg of welk soort ramp dan ook is, maar in voornoemde rampen deed niet de hele aardbol mee, niks hoor in dit geval is er dus geen enkel opperhoofd op het lumineuze idee gekomen een draaiboek te fabriceren en nou weet ik wel dat: niemand dit had kunnen voorzien, geen mens heeft rekening gehouden met de enormiteit van dit virus wat maar blijft muteren?

Echter: van de gewone corona, naar de delta, overlopend naar de omikron, en wie weet wat volgt? Er waren artsen die in het begin al zeiden dat- muteren een grote kans had, maar geen enkel opperhoofd deed iets met die informatie , nee hoor. Teveel mensen lieten het leven, zijn vreselijk ziek geweest en die hele periode duurt te lang, alles gaat aan gort, maar geen enkel individu heeft de moeite genomen om een draaiboek in elkaar te zetten, terwijl: er bij een trein- of vliegramp er binnen no-time talloze mensen zijn die volgens het boekje te werk gaan!

Opperhoofden: wordt wakker en ga vastleggen voor er niets meer vast te leggen valt!

... De brandbrief voor een draaiboek ...

Schrijver: An Terlouw, 28 december 2021


Geplaatst in de categorie: politiek

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 374Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)