Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Café olé

Koffie met kouke, Kaffee mit Torte of gewoon café-au-lait? Prima, dat kan, zolang u voor de extra's zorgt...Alles is mogelijk, een kind kan de was doen...

Welkom gefeliciteerd met uw aankoop, beste brave EUburgerconsument!

Dit apparaat voldoet aan de meest recente FSC- en andere milieunormen en is met de grootste zorg vervaardigd in lagelonenlanden ergens oostwaarts van de Oeral en zuidelijk van Siberië.

Tip 1: Voorkom derhalve te allen tijde het uitvoeren van herstellingen ingevolge paneuropees geldende richtlijnen inzake het maximaal haalbaar geachte profijtbeginsel der technologisch verantwoorde utiliteitsfaciliteiten van de uit synthetisch kunststofmaterialen vervaardigde thermische container als handzaam spatieel schenkobject ten behoeve van het temporeel resideren der cafeïne bevattende tot poeder gemalen
tropische boonvruchten...

Ziedaar het proces van aquatisch gefiltreerde koffiebereiding in optima forma.

Uw kassabon is uw garantiebewijs.

Tip 2: Laat het niet rondslingeren, laat het niet in aanraking komen met kankerverwekkend fijnstof, houd het verre van met vuur spelende kinderen, het zijn uw beste vrienden...maar soms zijn het irritante migrainebezorgende handenbinders.

Tip 3: Scheur de gratis bijgeleverde bon en neem ze mee voor een uitje naar het museum van de toekomst in Den Haag. Entree 32,50 per volwassene (18plus), kinderen onder de 6 gratis toegang. En voor iedere bezoeker 1 sterke kop koffie klaar. Café olé, uiteraard!

Schrijver: Nemo, 28 april 2022


Geplaatst in de categorie: voedsel

2.0 met 1 stemmen 487Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)