Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Levensgevaarlijke spelletjes

Oh dat we in huize T achterlopen dat weten we heel goed, dat we ons ermee distantiëren van rare en nare acties weten we hier ook en willen dat heel graag zo houden, maar als mijn kind me vraagt: kijk eens op Google wat een bepaald spel is dan ga ik dat- na ons telefoontje even doen om me vervolgens helemaal te barsten te schrikken. Een spel wat ertoe leidt om zelfs het gebruikelijke telefoonnummer te vermelden omdat het regelrecht te verwijzen is naar zelfmoord, dat gaat alle perken te buiten. Opdrachten die er niet om liegen, gevaarlijke acties die kinderen ( middels een mobiel ) moeten uitvoeren en door een idioot geval de allerlaatste opdracht krijgen heeft inmiddels al tot een aantal kinderen geleidt die de hand aan zichzelf sloegen.

Wie verzint deze idioterie, wie komt er in vredesnaam op deze krankzinnige spelletjes, wat je allang geen spel meer kunt noemen trouwens? Wie heeft er zo’n verziekte brein dat dit wordt toegelaten op social media? Ineens is het dus helemaal niet erg dat we hier niet te porren zijn voor dit soort van info, is het al helemaal niet erg dat- we niet meedoen aan deze absurditeiten en is het de maker van dit soort spellen die eens goed in de spiegel zou moeten kijken!

Dit persoon mist een aantal cellen, hele belangrijke ook nog- terwijl hij/ of zij, van een andere soort cellen er eentje teveel heeft!

... Foute spellen ...

Schrijver: An Terlouw, 24 mei 2022


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 694Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)