Inloggen

Alle inzendingen over Meghan

6 resultaten.

Sorteren op:

Britse Koningshuis probeert Meghan te mangelen

bewering
4.4 met 5 stemmen 232
In de strijd tussen het Britse Koninklijke Huis en Meghan Markle sta ik als één man achter Meghan.

Geen sprookjeshuwelijk!

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 623
...zou ik zeggen: blijf vooral dromen, want dat kan geen kwaad. Prinsen zijn schaars, gelukkig wel en in dit geval zijn zowel Harry als Meghan slim geweest door voor zichzelf te kiezen. Ze weten in elk geval zeker dat een leven als Diana hun bespaard blijft!

De koninklijke voorvader van Meghan Markle

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 254
...Na haar huwelijk met prins Harry werden zij de gravin en graaf van Dumbarton. Het is dus niet alleen omdat Meghan een beeldschone actrice was/is, dat Harry voor haar is gevallen.

De verre voorouder van Rachel Meghan Markle

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 76
...is, dat Rachel Meghan Markle, de hertogin van Sussex, een nazaat van jou is. En ze heeft ook Nederlandse roots. Na Meghan's huwelijk met prins Harry werden zij tevens de gravin en de graaf van Dumbarton.

Caitlin Smith - Maybe In Another Life

beschouwing
4.0 met 2 stemmen 63
...Parton en 'Like I'm Gonna Lose You' voor Meghan Elizabeth Trainor (1993, NYC), die in een methodistische kerk begon te zingen. En zij schreef voor de countrymuziekgroep Lady Antebellum, in 2006 in Nashville opgericht, met Hillary Dawn Scott (1986, NYC), die in 2016 haar solo-gospelalbum...

Catrin Ana Finch, de eerste harpiste van prins Charles

beschouwing
4.0 met 6 stemmen 44
...speelde op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Voorts studeerde jij vanaf 1998 aan de Royal Academy of Music in Londen, waar Skaila Kanga, professor Emerita van Harp, opnieuw jouw harplerares was. Skaila werkte o.a. samen met The Beatles, Chris de Burgh, Joni Mitchell, Elton John,...