Inloggen

Alle inzendingen over Volstrekt angstloos

406 resultaten.
Sorteren op:

Volstrekt angstloos

hartenkreet
3,7 met 3 stemmen 170
In mijn privé-bibliotheek staat het boek 'Leven zonder angst' van Alexander Lowen, wat een grote invloed op mijn psyche heeft gehad, naast 'Dans het leven' van Gabrielle Roth/John Loudon. De intense, buitengewoon transformerende muziek van Miss Roth is ook de moeite waard om te ontdekken, voor...

Morsetekens

verhaal
1,7 met 7 stemmen 670
...inheemse schoonheden die jou vertroetelen en angstloos in de zee zwemmen, zonder te moeten uitkijken voor vijandelijke periscopen, primitief gedoe. Een wereld waar godsdienst verdwenen is en waar volstrekte vrijheid heerst. Het is ons goed recht om te dromen wat wij willen. Haroen...

bewering
4,2 met 4 stemmen 349
Ik ben het volstrekt oneens met mezelf en kan zulks helaas niet onderbouwen. Daar begint de humor, zelfglimlach.
Fred 1 apr. 2015Lees meer…

bewering
3,9 met 11 stemmen 171
Van een echte crisis gaan veel mensen pas spreken als ze gebrek krijgen aan volstrekt nutteloze zaken.
Jacob24 sep. 2012Lees meer…

bewering
3,3 met 7 stemmen 171
Het atheïsme is als metafysische positie volstrekt onbewijsbaar. Het is zelfs onwetenschappelijk, omdat het bij voorbaat het bestaan van God of een opperwezen uitsluit.

bewering
2,0 met 2 stemmen 143
Wie hardop een leeg vliegtuig vol met sancties naar Tripoli stuurt, is volstrekt ongeschikt als Minister van Buitenlandse Zaken.
Joop22 feb. 2011Lees meer…

bewering
5,0 met 2 stemmen 1.007
Charisma en een volstrekt betrouwbare uitstraling zijn de basisgereedschappen van elke schurkachtige goeroe, paranormale chirurg en andere soorten oplichters.
Jacob14 mei. 2011Lees meer…

bewering
3,7 met 3 stemmen 133
Het voelt voor mij goed dat Nederland geen ambassadeur meer heeft in Turkije, dat gekweld wordt door een volstrekt onmenselijk optredende president. Hulde voor de beslissing van Minister Zijlstra in deze.

bewering
1,5 met 11 stemmen 76
Volstrekt knullig uitlopen van Vermeer en uiterst belabberd missen van hun penalty door Schöne en Moisander hebben Ajax onnodig uit de Europese League gestoten.

Moordaanslagen in Pakistan op christenen

bewering
4,1 met 7 stemmen 103
Moordaanslagen in Pakistan waarbij zeven christenen werden gedood in het oostelijke stadje Gojra in de provincie Punjab zijn anno 2009 volstrekt onaanvaardbaar.

Oplawaai

bewering
4,0 met 1 stemmen 109
Het gedrag van de grensrechter die in Hoofddorp een doelman neersloeg is volstrekt onacceptabel. Ik ben ervan overtuigd dat Mark Rutte hem wel een oplawaai zou willen verkopen, zo onacceptabel is dit.

bewering
3,3 met 11 stemmen 149
Dat het OM in Groningen levenslang wegens moord eist tegen Alasam, die in een vlaag van verstandsverbijstering zijn vriendin Renske doodde en een in burger optredende politieagent, is zowel juridisch als ethisch volstrekt onaanvaardbaar.

bewering
4,5 met 4 stemmen 145
Een waardig levenseinde voor volstrekt levensmoede mensen moet van overheidswege gefaciliteerd kunnen worden. Het kan per dag wel 3 á 4 mensonwaardige zelfdodingen voorkomen, waarbij ook onschuldige omstanders getraumatiseerd kunnen worden.

bewering
3,8 met 5 stemmen 85
Dat Henk Krol pleit voor nieuwe verkiezingen is vanuit zijn positie volstrekt logisch. Ouderen hebben van dit kabinet heel weinig te verwachten en 50PLUS staat er met 11 zetels in de peilingen buitengewoon goed voor.

bewering
3,3 met 7 stemmen 61
De blunders van Donald Trump zijn mag je hem niet aanrekenen. Hij is immers volstrekt ongeschikt voor dit hoge ambt. Ook voor de arme rijke Donald moet de rol van president langzaam maar zeker steeds meer op een nachtmerrie gaan lijken.

bewering
3,2 met 6 stemmen 47
Dat de kiezers in vele landen niet meer honkvast zijn, wordt onweerlegbaar aangetoond door de resultaten van de LRM in Frankrijk. Deze volstrekt nieuwe partij zal met het zondag behaalde resultaat op 400 zetels in het parlement kunnen rekenen. Chapeau voor Macron.

PAF

bewering
4,0 met 4 stemmen 65
Ik sta er paf van dat een meisje uit Nijmegen wordt gearresteerd en verhoord omdat ze heeft aangezet tot paf roepen. Ik ervaar het als een oproep om geen fysiek geweld te gebruiken tegen tegenstanders met wie je het volstrekt oneens bent. Pacifisme dus of (neologisme) paffisme!

bewering
3,4 met 10 stemmen 86
Ik juich het toe dat het OM de aangifte van de heer Hoes tegen Robbie en Powned heeft geseponeerd. De heer Hoes heeft het volledig aan zijn eigen voor een burgemeester volstrekt ongepaste doen en laten te wijten dat hij in het verdomhoekje van de media en gemeentelijke politiek is beland.

bewering
3,8 met 11 stemmen 155
President Trump slaagt er keer op keer in zowel mondiaal als nationaal afschuw te wekken. Dit keer door de ambassade van de VS naar Jeruzalem te verplaatsen en door volstrekt unieke natuurgebieden in Utah open te stellen voor het delven van fossiele brandstoffen.

bewering
4,0 met 4 stemmen 163
Voor een volstrekt eerlijk iemand is eerlijkheid zo gewoon, dat hij of zij zich nooit eerlijk zal noemen. Deze uitspraak heb ik van iemand anders en ik schrijf hem op in herinnering aan een leraar die zichzelf vaak eerlijk noemde. Nu, bijna vijftig jaar later, ben ik ervan overtuigd dat deze man...
Jacob28 feb. 2010Lees meer…

bewering
2,7 met 7 stemmen 97
...van houten geluiden, van wervelende lucht vervat in zoet gevooisde klanken, dit is mijn anima, dit is liefde pur...

Zet hem op, Wopke!

bewering
5,0 met 2 stemmen 51
...er zorg voor moeten dragen dat de relatief arme landen zonder gezichtsverlies steun krijgen met inachtneming van strenge maar volstrekt redelijke voorwaarden, waardoor ons land niet de kosten gaat ophoesten voor financieel wanbeheer.

bewering
3,0 met 8 stemmen 347
...met de Amerikaanse rassenscheider Jared Taylor. Als Thierry Taylor er urenlang heeft van proberen te overtuigen dat diens geestelijke instelling volstrekt niet pluis is, dan lijkt me daar niets op tegen. Bovendien een compliment voor Taylor dat hij wilde praten met iemand van Indische bloede.

Volleybal-VAR

bewering
2,5 met 2 stemmen 116
...sloeg een Lycurgusspeler een ace die om volstrekt onduidelijke redenen door een incompetente lijnrechter en een falende arbiter werd 'uit' gegeven. In de moderne tijd moet het voor de volleybalbond een fluitje van een cent zijn om bij topwedstijden een VAR in te voeren. Dit kan echt niet...

bewering
3,0 met 5 stemmen 190
...als 'haatzaaien' en 'belediging van een bevolkingsgroep'. Jammer dat de Hoge Raad - rechtens gedwongen ? - niet de kans grijpt om aan dit volstrekt overbodige proces een halt toe te roepen. Het wordt een schijnvertoning waar alleen Wilders (stemmen) en Spong (aandacht) plezier aan...

bewering
2,9 met 9 stemmen 60
...die vol overave het Woord verkondigen... Al deze mensen streven naar het goede leven en zijn zich daarbij bewust van hun fouten. De aanmerkingen van volstrekt ongelovige mensen konden hen een belangrijke inkeer geven. Ja, zij zouden hun eigen tekortkomingen in het geestelijke werk...

bewering
4,0 met 6 stemmen 162
Het is volstrekt ontoelaatbaar dat Geert Wilders als reactie op scherpe kritiek van minister Eberhard van der Laan en D66-leider Alexander Pechtold hen als 'politieke handlangers van Mohammed B.' typeert. Hij trekt zelf alle registers open om anderen de huid vol te schelden, maar kan zelf niets...

Van hier tot Mars

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 993
Die volstrekte onbevattelijkheid is één van de redenen waarom ik werd overvallen door een gewaarwording die ik, na grondig onderzoek niets anders kan noemen dan ontroering? Waar de hersenen het laten afweten neemt het hart over. Die al te zeldzame momenten moet men koesteren. Het...

Rechters verzaken

bewering
4,8 met 9 stemmen 135
...kunnen/ durven/ willen/ mogen toeroepen. Het volstrekt legalistische denken verminkt de levens van meerderen in onze samenleving maar zeker van mensen die het al heel moeilijk hebben in onze complexe samenleving. Rechters zouden een beschermende schil moeten vormen tegen regelgeving die...
Meer laden...