Inloggen

Alle inzendingen over onmogelijk

695 resultaten.

Sorteren op:

facebookverliefd

hartenkreet
1.5 met 2 stemmen 156
Jij voegde mij toe op facebook. Even moest ik denken wie jij was. Na even denken ging er een lichtje branden. Jij zat op mijn school. Leuk dat je me hebt gevonden. We chatten eerst koe en kalf. Jouw koe heet pieter jouw kalveren zijn geboren. Ik vond het leuk van jou te horen een echo uit mijn...

Dat is onmogelijk!

beschouwing
3.0 met 12 stemmen 236
...dingen we ons in onze onwetendheid hebben afgesloten, zullen er misschien ook wel mensen zijn die zeggen “Onmogelijk, dat geloof ik niet”. Geloof me, zelfs dat is mogelijk.

Lieve en simpele eenvoud...

verhaal
2.5 met 13 stemmen 1.635
Zij leerde hem kennen op een moment in haar leven dat zij besloten had om niets meer overhoop te halen, en zeker niet in haar gevoelswereld. Daarvoor was er al teveel schade aangericht, met name door haarzelf. Naief als ze was, dacht ze altijd maar dat ze lief moest zijn, vooral heel lief. Het was...
Petra8 november 2004Lees meer…

Onmogelijke Liefde

verhaal
2.1 met 9 stemmen 1.162
...nu zover. Ik hou van 2 mannen en het is een onmogelijke keuze. Hoezo? zult u zich misschien afvragen. Doch u kent mijn mannen niet! De een is bloedmooi en gevoelig. Een groot nadeel van hem is dat hij soms behoorlijk chagrijnig kan zijn. Maar ja, een mens kan niet alles hebben denk ik...
Brenda17 april 2006Lees meer…

Onmogelijke sprongen.

column
3.3 met 13 stemmen 616
Ik ben in de war. Ik doe de verkeerde dingen, want ik denk niet goed na. Het leven is dubbel en onoverzichtelijk gecompliceerd, want er staat hier iets te beginnen en er staat daar iets wat afgelopen is. Nog twee weken en ik ben geen bijstandsmoeder meer. Mijn uitkering wordt daarom naar beneden...

EEN ONMOGELIJKE WERKELIJKHEID

column
3.2 met 5 stemmen 111
Erg snel krijgt men mij niet kwaad, maar áls het iemand lukt, ben ik ook direct woedend of op z’n minst zeer verontwaardigd. Zover kreeg Jet Bussemaker, Minister van onderwijs, cultuur en wetenschap mij. Wat is er in ‘s hemelsnaam met haar aan de hand? Dat vrouwen van Venus komen en mannen van...

Veelvoud van onmogelijkheden

dagcolumn
4.0 met 3 stemmen 155
...veroveren. Laten we onze kinderen zo vroeg mogelijk bij brengen dat het leven bestaat uit een veelvoud van onmogelijkheden – en hopen dat ze zich een beetje gedragen. Dat is al mooi genoeg.

Onmogelijke combinatie

column
4.0 met 1 stemmen 143
...van My Way is het ‘onmogelijke’ van deze super-affiche te merken. Zet twee virtuozen naast elkaar en een uitzonderlijk resultaat is niet gegarandeerd. Beide grootheden deden wat ze moesten doen, maar een halfbakken opname kon niet worden vermeden. Heel jammer, het...

Een onmogelijke keuze

column
4.0 met 1 stemmen 89
...naar de integriteit van Eickhout, Eppink, Verhofstadt, In ’t Veld, Van Baalen. Er wacht u een onmogelijke last-minute ‘keuze’, komende week.

bewering
4.5 met 4 stemmen 165
De Postbank is overgegaan in ING is alsof een Ajaxsupporter plotsklaps voor Feyenoord moet zijn. Dat is onmogelijk!
Jan Hertog26 februari 2009Lees meer…

Bewijzen

bewering
3.8 met 13 stemmen 765
Dat God bestaat is onmogelijk te bewijzen, maar nog moeilijker is het om aan te tonen dat God niet bestaat.

bewering
3.3 met 329 stemmen 1.223
Het is bijna onmogelijk om na Auschwitz nog met volle overtuiging te zeggen: “Ik geloof in mensen”.

bewering
2.6 met 8 stemmen 144
Ik vermoed dat het onmogelijke bewaarheid kan worden, wens Fred het geluk dat hij nastreeft. Kareltje = verleden tijd

bewering
3.1 met 14 stemmen 193
Susan Boyle kan onmogelijk zichzelf blijven nu ze in luttele seconden van een eenvoudige dorpeling getransformeerd is tot een mondiale ster zonder weerga.

bewering
2.8 met 4 stemmen 163
Het feit dat het vrijwel onmogelijk is iets te beweren dat niet al eerder door anderen in andere woorden is beweerd, mag geen reden zijn af te zien van het doen van beweringen.

bewering
2.0 met 3 stemmen 59
Door zijn soms buitengewoon vulgaire optreden als razende reporter in het verleden heeft Jan Roos zich als politicus onmogelijk gemaakt in de toekomst.

bewering
3.3 met 6 stemmen 599
Constructies met een hoog broekzak-vestzak-gehalte (zoals wel heel extreem bij de DSB) zouden onmogelijk of onaantrekkelijk moet worden gemaakt.
O.U. Deis19 oktober 2009Lees meer…

bewering
2.3 met 10 stemmen 111
Veel mensen zijn zo gespitst op een mogelijke krachtmeting met de ander dat het hun bij voorbaat onmogelijk lijkt dat ze ook hun krachten zouden kunnen bundelen met die ander. En zodoende echt iets bereiken waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Moge Elizabeth rusten in vrede

bewering
4.2 met 6 stemmen 97
Vandaag wordt Elizabeth II begraven. Haar lot heeft zij op bewonderenswaardige wijze ingevuld. Met waardigheid en humor. Het zal haar opvolger met zijn verleden bijna onmogelijk zijn haar wijze van 'boven de partijen te staan' te evenaren.
O.U. Deis19 september 2022Lees meer…

?

hartenkreet
5.0 met 1 stemmen 91
Morgen begraaf ik mijn zusje en poezenkind is krols. Dood en leven stonden nimmer eer zo dicht bij elkaar. Een keuze is onmogelijk, kies trek ik mij terug en vraag om een teken voor mijn gelijk. Heb ik hier een punt ?
Fred11 december 2012Lees meer…

bewering
3.6 met 8 stemmen 80
Ont-hoofd-ing als methode om tegenstanders van je ideologie te straffen, is gebaseerd op het gemakzuchtige idee dat de denkmachine die zich daarin bevindt een zodanig defect vertoont dat reparatie of andere manieren als herprogrammering onmogelijk worden geacht of te duur.

bewering
5.0 met 1 stemmen 57
De 17e (!) startplaats voor Max Verstappen lijkt geen goede uitgangspositie te zijn voor een succesvolle race in de GP van China: een onmogelijke missie om te winnen dit maal voor onze landgenoot en werk aan de winkel voor het Team van Red Bull.

bewering
3.7 met 3 stemmen 516
Heel Nederland verheugt zich over de voor onmogelijk gehouden overwinning van de Oranjemannen Van Dorp, Goesgens, Hoekman en Glasbergen op titelverdediger Zweden. Nu het Nederlandse voetbal internationaal niet meer telt, is curling mogelijk de toekomstige sportieve smaakmaker.
Victor S.21 november 2017Lees meer…

Pietje

hartenkreet
4.0 met 5 stemmen 200
...Noteren kon hij als de beste. Pietje is overleden, niemand die daar bij was, Pietje is buiten zijn boekje...
Fred17 augustus 2011Lees meer…

Celibaat

bewering
4.2 met 5 stemmen 160
...zou pleiten voor afschaffing van het celibaat dat in het huidige systeem nog steeds mensen in een onmogelijke spagaat tussen lichaam en geest brengt.

Tweede Kamer moet leren pas op de plaats te maken

bewering
2.4 met 12 stemmen 255
...Afghanistan tegen de bewindsvrouwen te keer gaan, is geen verheffend...
O.U. Deis18 augustus 2021Lees meer…

bewering
3.4 met 10 stemmen 162
Oudere bezoekers van deze site zullen met weemoed gelezen hebben dat professor Piet Steenkamp (CDA) is overleden. Zijn soms ludieke c.q naïeve optreden, waarmee hij de indruk maakte een amateur-politicus te zijn, zou in deze tijd onmogelijk zijn maar schonk menigeen een vrolijk moment.
O.U. Deis13 januari 2016Lees meer…

Verschroeide aarde

bewering
4.8 met 4 stemmen 165
...een soort tactiek van de verschroeide aarde hanteert. Deze tactiek dient ten sterkste veroordeeld te worden, maar het zal heel lastig - zo niet onmogelijk - zijn de schuldigen (i.c. Poetin en zijn medeplegers) te straffen als de Verenigde Naties tandeloos zijn door toedoen van Rusland en...

Boerderij in Someren

bewering
5.0 met 2 stemmen 21
...zware straf omdat ze asielzoekers - toch al zwaar getroffen - een redelijk onderkomen onmogelijk willen maken.
O.U. Deis24 november 2022Lees meer…
Meer laden...