Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Maffia-bazin aan de bedelstaf

(voor Virginia Hill (1916 - 1966))

Je bent geboren op 26 augustus 1916 in Lipscomb.
Je had negen broers en zussen. Tot je zeventiende droeg je geen schoenen. Je vader was een alcoholistische boer, die zijn vrouw en kinderen mishandelde. Op je zevende dreigde je hem met een pan hete vet te verbranden als hij ooit nog met zijn tengels aan jullie zat.

In de jaren dertig verhuisde je met je moeder en twee broers naar je grootouders in Marietta. Als jongedame had je seks met jongens, soms voor geld. Dat ben je later in het groot gaan doen.
In je tienerjaren werd je danseres in Chicago en ontmoette je Al Capone. Je werkte als showgirl, serveerster en callgirl. In het chique restaurant Colony Club ontmoette je de gangster Joseph Epstein, die werkte voor Jake Guzik. Je werd de minnares en gastvrouw van Joseph, maar je vree ook met de gangsters Moe Dalitz, Frank Costello, Frank Nitti, Tony Accardo en Joe Adonis.

Nitti werkte voor Al Capone en hij schoot zichzelf in 1943 door zijn hoofd. Je had met meerdere aanhangers van Capone sexcontact. Je was een maffia-koerier en je werkte o.a. voor de gangster/afperser Benjamin Bugsy Siegel, met wie je een turbulente liefdesband had. Bugsy woonde met zijn vrouw Esta Krakower en zijn dochters Millicent en Barbara in Beverly Hills. Je bleef zijn minnares, met alle ruzies van dien. Hij noemde jou Flamingo, omdat je zo goed in orale seks was. In 1946 is Bugsy van Esta gescheiden en in 1947 ben jij met hem in Mexico getrouwd.
Bugsy opende in 1946 het Flamingo Hotel in Las Vegas, een gokparadijs, betaald door de maffia-bazen, die niet langer wilden wachten op hun geld. Op je dertigste zat Bugsy in jouw huis in B.H. de krant te lezen, toen hij door het raam is doodgeschoten door een onbekende moordenaar. De opdrachtgever was Moe Dalitz.
Bugsy werd 41 en je kwam niet eerder terug voor zijn begrafenis.

Als lid van de Chicago Outfit organisatie werd je gebruikt om berichten aan de gangsters door te geven en om duizenden dollars van gangster naar gangster te brengen. Je had een uitstekend geheugen, een juist gevoel voor diplomatie en je kon essentiële geheimen goed verbergen, terwijl je eindeloos kon babbelen over onzinnigheden. Je was zeer betrouwbaar en je had een onafhankelijke machtspositie binnen de maffiawereld. Je vertelde onwetenden dat je vier rijke echtgenoten had gehad, wat je rijkdom verklaarde. In feite kreeg je dikke cheques van je maffia-minnaars. Je bezat meerdere, grote huizen in Amerika, veel bontjassen en diamanten.

In 1950 trouwde je met de skileraar Hans Hauser en in datzelfde jaar werd jullie zoon Peter Jackson geboren. In 1951 werd je gedagvaard om te getuigen voor de Estes Kevaufer hoorzittingen. Je ontkende enige kennis van de georganiseerde misdaad te hebben. Je zei dat je inkomen kwam van je vrienden, die jouw seksuele dapperheid roemden. Je legde haarfijn uit waarom mannen veel geld voor een gastvrije dame over hebben.
In 1954 werd je aangeklaagd voor het niet betalen van 161.000 dollars aan inkomstenbelasting. Daarom verhuisde je naar Europa. Je scheidde van Hans en je werd gesteund door je zoon Peter.

In 1966 had je Joe Adonis ontmoet. Je wilde geld voor jouw inlichtingen over de maffia en de Mexicaanse drugskartels, want Joe Epstein en andere weldoeners konden geen geld meer overmaken. Je kreeg je geld, maar je moest beloven nooit meer bij hem aan te kloppen en Joe's lijfwachten begeleidden je naar huis.

Op 24 maart 1966 heb je in Koppl zelfdoding gepleegd met een overdosis slaappillen. Je werd gevonden op een afgelegen plek nabij het beekje de Alterbach.
Je werd negenenveertig jaar en je bent begraven op de Aigen Friedhof in Salzburg.
Zoon Peter overleed op 44-jarige leeftijd bij een verdacht auto-ongeluk in Toulouse.

Schrijver: Joanan Rutgers, 5 november 2013


Geplaatst in de categorie: idool

1.0 met 1 stemmen 80Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)