Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Beschouwing (Algemeen)

Wie is dat? Oh dat is Jan Vos. Mooie foto hoor. Maar ik heb die man toch eerder gezien. Op wie lijkt die man toch?

Nou dat kan ik je wel vertellen . Il Duce....sprekend. Il Duce? Ja, Mussolini, dat was een Italiaanse fascist. Nou ja een fascist...maar wel een leider met fascistoïde trekjes...dat zeker wel.

Maar...vind je Jan Vos een fascist dan? Welnee...dat zeg ik toch niet...maar hij lijkt er sprekend op. Lijkt Geert Wilders ook op Mussolini? Nee Geert is blond maar heeft ook trekjes.
Was dat ook niet die Vos die zei: “hamas hamas Geert aan het gas of zoiets?” Welnee man natuurlijk niet. Hij zei ”no gas, no gas Grunnen zonder gas”. Jan heeft wat met Groningen..daarom.

Geert woont toch in Groningen? Neeee…dat is boer Geert. Je haalt de boel door elkaar. Boer Geert is met Hetty en heeft veel land waar ook vossen lopen. Geert Wilders heeft overal het land aan en Jan Vos is Jan zonder land. Snap je het nog? Ja een beetje geloof ik maar houdt Jan Vos dan niet van gas? Jazeker wel maar alleen als het diep in de grond zit. Maar daar kan de schoorsteen toch niet van roken? Nee maar Jan stookt wat anders. Wat dan? Jan stookt onrust. Krijg je dáár geen scheuren van in de muren? Nee hoor dat valt wel mee, hooguit een paar haarscheurtjes. Haarscheurtjes? Nou laat Geert Wilders dat maar niet horen.

Schrijver: Gaffelbaard, 19 september 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 1 stemmen 133Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 september 2015
Die hoogstrare Jan Vos beweert dat Geert Wilders een fascist is, maar dan zit hij er helemaal naast. Hijzelf is eerder een fascist met zijn doorsnee-massamens-visie. 'Wie het eerst vernemt, heeft het zelf in de hemd', luidt een duidelijk Gronings gezegde. Bij de zogenaamd brave burgers huist meer fascisme, dan bij de PVV-leider, die iedere dag zenuwachtig met zijn been op en neer wipt. Je gemekker over Geert's haardracht is echt passé en walgelijk kleinerend. Geert vertegenwoordigt inmiddels het grootste deel van de Nederlandse bevolking, of je dat nu wilt of niet! En Geert is nogmaals niet fascistisch, maar puur realistisch!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)