Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

AZC's en brutale homohaat

In de regio Arnhem zijn twee homoseksuele asielzoekers meerdere keren in elkaar geslagen, bespot, uitgescholden, gepest en bedreigd. Dit is geen uitzondering en het topje van de ijsberg. Het COC wil aparte huisvesting voor de homoseksuele asielzoekers, maar dit zal zo'n vaart niet lopen, omdat de zwaarbelaste noodopvang nu al een rommelpotterij is en zo'n extra taak overbelasting betekent. De COC-gebouwen kunnen beter tot opvang dienen. De hulpverlening binnen de AZC's raden de homoseksuele asielzoekers aan om maar te zwijgen over hun ware geaardheden, maar dat riekt naar dezelfde opstelling als van de dictatuur in de landen, waar ze uit gevlucht zijn. Ze willen nu wel eens volop van hun ware geaardheid genieten en niet meer bang zijn om daarvoor uit te komen. De streng-orthodoxe moslims zitten nu in de AZC's nog dichter op hun huid dan vroeger in hun eigen landen. Die geïndoctrineerde godsdienstwaanzinnigen met hun zwaargestoorde Koran-interpretatie vieren hun opgekropte agressie bot op hen. De zondeboktheorie gaat weer helemaal op. Het is des duivels wat die homohaters doen en zij praten recht wat zwaar krom is. Op diezelfde manier haatten de nazi's de homoseksuelen. Afwijkende mensen worden als bedreigend ervaren, bedreigend voor hun starre dogma's en wereldvreemde, hoogst inhumane opvattingen.

De nieuwe Nederlanders moeten filmbeelden over de jaarlijkse Gay Pride in Amsterdam te zien krijgen en als ze daar aanstoot aan nemen, dan kunnen ze beter in homofobe landen als Rusland en Iran asiel aanvragen. We zitten hier echt niet op meer bekrompenheid te wachten. We hebben met grote moeite het streng-protestantisme uitgebannen, die strijd willen we niet opnieuw leveren, doe dat maar lekker zelf. En het meest bekrompene en bizarre is nog wel, dat juist bij die strenge moslims veel verborgen homoseksualiteit voorkomt! En ze zijn als de dood ervoor dat dat uitlekt! In feite bestrijden ze hun eigen, zwaar ontkennende inborst! Laat dat inzicht maar even goed inzakken. Dus ten koste van anderen, die wel hun ware aard erkennen, blijven zij lekker in de kast en maken ze zichzelf wijs dat ze daarmee een heteroseksuele Allah dienen. Ik zal het nog duidelijker stellen, de ware Allah is net zo homoseksueel als o.a. Jos Brink, Gerard Joling, Gordon, Gerard Reve, Barry Hughes, Wim Sonneveld, Wim Kan, André van Duin, Benny Neyman, Joop Braakhekke, Paul de Leeuw, Seth Gaaikema, Robert Long, Jacques d'Ancona, Claudia de Brey, Frédérique Spigt en Monique Samuel.

Indien het plan van de COC's wordt uitgevoerd en er komen aparte opvangcentra voor homoseksuele asielzoekers, dan is daarmee het probleem van de homohaat niet opgelost. Slechts tijdelijk voor de desbetreffende asielzoekers. Want de homohatende moslims stromen ons land binnen en zij krijgen onderdak en voorzieningen, terwijl zij hun benepen, Allah-onwaardige, zwaar discriminerende overtuigingen jegens de homoseksuele medemens op even onmenselijke wijze met zich meedragen, met alle schadelijke gevolgen vandien. Zij zullen hun kinderen infecteren met dezelfde kwaadaardige, giftige vooroordelen. Sluipenderwijs komen er via de AZC's vele anti-homo's ons land binnen en dat moeten we niet willen. Dat ondermijnt onze zwaarbevochten, vrije samenleving! Zij vormen inderdaad mijnenvelden binnen onze liberale cultuur. De zogenaamd waakzame instanties slapen. Het geesteskwaad infiltreert op gemakkelijke wijze. Naast het feit dat er al her en der oorlogscriminelen van het Assad-regime in de AZC's zijn gesignaleerd door oplettende Syriërs. De opvang is dus niet zo onschuldig als het lijkt en de walgelijke discriminatie van homoseksuele asielzoekers is met name een zeer ernstig teken aan de wand.

Schrijver: Joanan Rutgers, 25 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 4 stemmen 144Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
25 oktober 2015
Ze delen nu de grondwet in het arabisch uit in de azc's, voor zover ik de berichten goed heb begrepen. Ik denk dat die grondwet van ons ze niet zo heel veel kan schelen. Sowieso een taaie juridische tekst om te lezen, daar zit niemand op te wachten.

Ik denk dat er even iemand een makkelijk leesbaar documentje moet schrijven, waar onze belangrijkste - op de grondwet en de door ons ondertekende internationale verdragen voor mensenrechten gebaseerde - normen en waarden in staan: gelijke rechten voor vrouwen en mannen, gelijke rechten voor homoseksuelen en transgenders, verkrachting in het huwelijk is strafbaar, het verwijderen van de clitoris bij meisjes is verboden, en nog wat van die dingen die wij hier al eeuwen vanzelfsprekend vinden dan wel recentelijk nog zwaar bevochten hebben in ons democratische kikkerlandje.
En dat ze dat goed moeten lezen, van buiten moeten leren, vragen over beantwoorden om te checken of ze het begrepen hebben, en dan ondertekenen. Zo niet: terug naar eigen land. Punt uit.

Ik ben voor opvang van alle mensen die voor oorlog gevlucht zijn, maar als ze hier in ons land willen blijven, dan passen zij zich aan onze wetten en regels aan, en niet andersom. Punt uit.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)