Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Schepje erbovenop-gedrag

Uiteindelijk wil een ieder voor zichzelf, (eventuele) kinderen en kleinkinderen hetzelfde voor wat betreft het milieu, de temperatuurstijging en als gevolg hiervan, smeltende ijskappen en de dieren- zowel als plantenwereld; herstel van onze globe, door een verbeterd 'schepje erbovenop-gedrag' van ons als mensheid, INCLUSIEF liberalen, die milieu, natuurlijk niet dat waaruit zij zelf zijn voortgekomen en behoren, maar wel onder andere de vaak lommerrijke omgeving waarin zij wonen. Hier is niets mis mee, want zelf wonen wij in De Bommelerwaard, eveneens schaduwrijk en met veel plezier langs en aan de rivier Waal.

De VVD benadrukt dat zij ook zonder GroenLinks milieubeleid kunnen voeren; pakken wij vanavond de fiets of toch de benenwagen...? Persoonlijk zie ik een samenwerking tussen VVD en GroenLinks, waarbij verdeling van uw, jouw en mijn belastinggeld vaak discutabel zal zijn niet zitten, hoewel VVD-prominent en de met het milieu begaande Ed Nijpels de milieu-touwtjes strakker zal aantrekken indien nodig, dus gewenst.

In de Bermudadriehoek, die van de coalitie, belanden noch eindigen politici als bidsprinkhanen. Deze worden na de paring namelijk onmiddellijk onthoofd. Gedurende het KRIJT, een geologisch tijdperk, zijn de bidsprinkhanen waarschijnlijk van de kakkerlakachtige oervorm afgesplitst. Bidsprinkhanen zijn groot en roofzuchtig met een opgeheven lichaamshouding. Ze komen wereldwijd voor, hoewel de meeste soorten in tropisch streken bivakkeren en sommige in de meer gematigde, met een gemiddeld over een jaar gemeten vochtig klimaat met relatief, naar verhouding dus niet overdreven heet of koud, gematigde temperaturen.
Voor verwezenlijking van idealen zijn zetels in het Kabinet zeer belangrijk, dus van wezenlijk belang. Aangezien GroenLinks de stevigste klimaatagenda heeft, is regeringsdeelname essentieel. Wij moeten zowel als land, continent en als globe milieutechnisch slecht één doel, een gemeenschappelijk doel dus voor ogen hebben:

SAVE OUR PLANET, dus RED/SPAAR ONZE PLANEET, AARDE en/of WERELD...!


Temperatuurstijging zet helaas onverminderd door...

Schrijver: Annejan Kuperus
5 juni 2020


Geplaatst in de categorie: wereld

3.3 met 3 stemmen 123Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)