Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Hoe doen aliens dit...?

Min of meer als een alien, buitenaards, bereidde hij plannen voor een aanslag; het zaaien van dood en verderf was zijn intentie. Hoezo één ras, meer kleuren? Blank is zuiver, met blauw en groen. Bruin mag ook, maar wel expliciet blank. ''

'De regenboog is soms ver te zoeken'. 'So-oms'? 'Ja, jij hebt gelijk; was iedereen maar kleurenblind'. Even voor zowel de helder- als duidelijkheid:

RACISME IS RÜCKSICHTSLOS RAASKALLEN...!

Onze gekleurde medemens is niet voor niets niet-blank; reden hiervoor is natuurlijk(e) bescherming tegen de Koperen Ploert. Onze medewereldbolbewoners zijn allemaal, inclusief Roodhuiden (geenszins discriminerend bedoeld) en Aziaten, in meer of mindere mate beschermd tegen de zon, behalve het blanke ras. In de eerste fase van mooi zomerweer moeten zij smeren...! Dan zijn er natuurlijk ook mensen die zich afvragen waarom zoveel mensen naar híer, West-Europa, komen, terwijl het mooie weer vrijwel altijd dáár is; wij willen doorgaans mooi weer, mooier dan wij gemiddeld mogelijkerwijs kunnen ervaren. Zij willen slechts vrede en geen gewapende...! Een situatie waarbij zij geen ogen in hun achterhoofd hoeven te hebben. Een leven dat geleefd kan worden zoals het is bedoeld. Europa, de Verenigde Staten van Amerika, Zuid-Amerika, Australië/Nieuw-Zeeland en op de keeper beschouwd de meeste Aziatische landen zijn/bevinden zich op continenten, waarin of -op het, los van onvoorspelbaar- en daardoor soms hopeloosheid, gemiddeld best goed toeven is. De gemiddelde Afrikaan denkt daar doorsnee heel anders over; mooi weer is wel het laatste waar die zich mee bezighoudt. (Te)veel monden moeten voeden, is niet altijd een sinecure...!

Hoe doen aliens dit? Eten en drinken zij überhaupt en waaruit bestaat hun proviand dan? Is het vloeibaar of vast, zijn het pillen of is het mondvoorraad in poedervorm, wel of niet aangelengd met water of een andere vloeibare stof?

THE CHANCES OF ANYTHING COMING FROM MARS ARE A MILLION TO ONE THEY SAY...

Zelf geloof ik noch in (een) God, noch in ruimtewezens. Wij zijn als mensheid op de maan geweest;

A SMALL STEP FOR MEN, A BIG STEP FOR MANKIND...

De voorspellende blik van Neil Armstrong gaat binnen afzienbare tijd, hoewel wij deze waarschijnlijk niet gaan meemaken, bewaarheid worden.


De aarde is niet onuitputtelijk, dus als de maan niet-onbewoonbaar wordt verklaard en bevindt er zich net als op Mars water...

... A SMALL STEP FOR MEN, A BIG STEP FOR MANKIND...! ...

Schrijver: Annejan Kuperus
6 juli 2020


Geplaatst in de categorie: heelal

4.0 met 1 stemmen 1.366Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)