Inloggen
voeg je beschouwing toe

Beschouwingen

Steffany Gretzinger - Show Me Your Face / Jesus Image (4 mnd. geleden)

Jij bent geboren als Steffany Dawn Frizzell in november 1984 in Oskaloosa, Iowa. Jij bent in Ohio opgegroeid. Als jong meisje had jij al een enorme passie voor de aanbiddingszang en -ceremonies. Door zelf liederen te schrijven, verwerkte jij de rumoerige wereld om jou heen. Zo wist jij de harde, zoveel met jouw binnenwereld verschillende Umwelt te transformeren. Jij verzon melodieën bij de verhalen van de mensen en jij schreef over hun levens en omstandigheden. Als tiener leidde jij de aanbiddingsteams in de Church of the Nazarene op 3100 Oak Hill Road in Wooster, waar jouw ouders Ronald (Ron) Alan Frizzell en Kathryn (Kathy) Frizzell bijna 20 jaar dienden. Jouw overleden vader Ron was staflid en predikant van de Wooster Nazarene Church. Jouw moeder was daar Worship Director. Hij is geboren op 15 juni 1955 in East St Louis en overleden op 5 mei 2020. Zijn ouders waren George Frizzell en Alfreda Thacker. Jouw broer is Sean Christian Frizzell, getrouwd met Nicole Frizzell. Beiden studeerden aan de Bethel School of Supernatural Ministry. Jouw moeder komt uit Charlotte, North Carolina. Zij studeerde aan de MidAmerica Nazarene Univercity in Olathe en zij woont nu in Franklin, Tennessee.

In 2008 werd jij door God geroepen om naar Redding te verhuizen, om lid te worden van de Bethel School of Supernatural Ministry. De laatste eredienst, die jij in de Bethel Church leidde, was op 21 april 2009. Daarna verhuisde jij naar Nashville. Jouw moeder is als schrijfster betrokken bij de christelijke muziekindustrie. Op het album 'Be Lifted Up' van Bethel Music uit 2011 deed jij de achtergrondzang bij de songs 'Hope's Anthem' van William Irvin Matthews en 'One Thirst' van Jeremy Michael Riddle. In 2012 verscheen jouw debuutsong 'You Know Me' op het Bethel Music-album 'The Loft Sessions'. Op 25 augustus 2014 verscheen jouw eerste solo-album 'The Undoing' bij Bethel Music, met 'Morning Song', 'Constant One', 'Out of Hiding (Father's Song)', 'I Spoke Up', 'Cecie's Lullaby', 'Letting Go', 'Promise I Always Will', 'Steady Heart', met Amanda Cook, 'No Fear In Love', 'Open Up Let The Light In' en 'Getting There'. In 2012 bent jij in Palo Cedro, Californië, met Stephen Gretzinger getrouwd. Er is zelfs een impressie van de huwelijksdag op You Tube te bekijken. Jullie kregen samen twee kinderen, waarvan eerst de dochter Wonder Grace.

Op 4 mei 2018 verscheen jouw tweede solo-album 'Blackout', met 'Save Me', 'Dust', 'Bright Ones', 'Confident', 'Sing My Way Back', 'All That Lives Forever', 'Forever Amen (Interlude)', 'Tell Me The Truth', 'This Is The Sound', 'Open Over Us', 'Oxygen', 'Paradigm (Interlude)' en 'Blackout'. In 2019 schreef en zong jij samen met Francesca Battistelli het lied 'Defender'. Op 26 juni 2020 verscheen jouw derde solo-album 'Forever Amen', met naast de titelsong 'Remember', 'More To Me', met Chandler David Moore, 'No One Ever Cared For Me Like Jesus', 'The Olive Grove', 'This Close', met Chandler, 'Center of All History', 'Christ The Lord Is With Me', met jouw dochter Womder Grace en Amanda Lindsey Cook, en 'Great Assembly'. Amanda is geboren als Amanda Falk op 8 mei 1984 in Niverville, Canada. Chandler is geboren op 21 maart 1995 in Charleston. Op 5 november 2021 verschenen jouw vierde solo-album 'Believe Of My Father', met 'I Love You Lord', 'There Is None Like You', 'As The Deer', 'Knowing You', 'Come Let Us Worship And Bow Down', 'Give Thanks', 'More Precious Than Silver', 'I Exalt Thee', 'Show Me Your Face', 'Care Chorus', 'A Shield About Me' en 'Open Our Eyes'. 'Show Me Your Face' is 4 maanden geleden op een fantastische wijze uitgevoerd en op You Tube gezet. De moeite van het beluisteren en kijken meer dan waard. Jouw liefde voor de Christusgeest spat er vanaf.

Jij bent volop jezelf, uitermate emotioneel en intens gelukkig zichtbaar geworden door jouw overvloedige contact met de Heilige Christusgeest in het Nu. Jij bent zichtbaar diep ontroerd, wanneer jij over jouw dorst/honger naar de Christusliefde spreekt. Jij bent duidelijk heel intens aangeraakt door de voelbare Liefde van Christus Jezus en Zijn/de Heilige Geest. Jouw emoties zijn heel intens, lichtgeraakt en gaan de vrije loop, wanneer jij over Christus Jezus zingt en spreekt. Jij zegt, dat hoe meer wij naar Hem verlangen, hoe meer Hij zich aan ons zal openbaren. Het is een kwestie van totale overgave en openstelling. Laat Hem zien wie jij werkelijk bent en Hij, Zijn Liefdesgeest, zal in jouw leven komen. Ontledig jezelf, wordt egoloos, en open je voor de Heilige Geest. Onthecht jezelf van de aardse materie en wereldse, niet-spirituele oppervlakkigheden/verslavingen/afleidingen. De weg van Boeddha kent grote overeenkomsten met de weg naar verlichting van Christus Jezus. Ik las ooit dat Jezus de Boeddha in Zich heeft opgenomen. Dat Hij met Boeddha verenigd is en dat Hij in Egypte door hogepriesters in de geheime mysteriën is ingewijd, waaronder de initiatie van het drie dagen als levenloos zijn, waarbij een sterk mengsel met o.a. hasj is gebruikt. Hij heeft zijn kruisiging voorbereid, maar Zijn opstanding was geen goocheltruc, maar echt.

Zijn Lichtlichaam verscheen eerst aan Zijn geliefde vrouw en meest ingewijde discipel Maria Magdalena van Magdala, die later in Zuid-Frankrijk van hun dochter Sarah beviel. Maria Magdalena staat het dichtste bij de verrezen Christus Jezus en dus is het heel logisch dat Hij eerst aan haar verscheen. Zij stond het meest open voor het zien van Zijn Lichtlichaam, omdat zij zielsveel van Hem houdt. Haar eigen Lichtlichaam is na haar hemelen met Hem verenigd. Jezus zei tegen Maria: 'Houd Mij niet vast, want Ik ben nog niet opgevaren naar de Vader, naar mijn God en uw God!'. Na 3 dagen kon Zijn Lichtlichaam zich nog heel duidelijk aan Maria manifesteren. Dat gebeurt vaak bij mensen, die overleden zijn. Hij had overigens ook kunnen zeggen '... naar de Moeder, naar mijn Godin en uw Godin!'. De schrijvers van de bijbel hebben flink geknoeid en de kerk van Rome heeft veel geschrapt. Het eeuwige etherlichaam van Jezus verscheen ook aan de discipel Thomas en de tien andere discipelen. Jezus is ons voorbeeld. Daar hamerde Hij ook continu op. Wij kunnen net als Hij zijn, wil Hij ons duidelijk maken. Iedereen draagt een eeuwig Hemellichaam in zich. Als spirituele Meester is Christus Jezus de grootste. Het is geweldig om ons aan Hem te spiegelen. Hij vraagt geen ingewikkelde, lange studies of afmattende disciplines en rituelen van ons. Alleen pure overgave. Met als beloning eindeloze genade en de intense vreugde van de Heilige Geest in ons hier en nu. Groter geluk bestaat er niet. Het is de ultieme vervulling van iedere spirituele zoektocht.

Wat veel christenen niet weten, is dat Jezus ook bij de vreedzame Essenen in de leer is geweest, een soort woestijnmonniken, die het oerchristendom leefden, net als later de Katharen. De roomse en protestantse leer en dogma's hebben funeste en kwaadaardige verbasteringen doorgevoerd. Zij hebben niet het voorbeeld van Jezus, maar zichzelf centraal gesteld. Zij hebben Jezus niet begrepen, laat staan nageleefd. Zij hebben in Zijn naam de grootste misdaden gepleegd. Zij hebben aan zelfverrijking gedaan en massamoorden op vermeende ketters en heksen uitgevoerd. Er is door de eeuwen heen door zogenaamde christenen heel wat leed aan naïeve gelovigen en vermeende heidenen berokkend. De spirituele wijsheid en magie van Jezus is voor velen te hoog gegrepen geweest. Zij hebben Zijn leer door het slijk gehaald, zoals de Romeinse soldaten hem gekruisigd hebben, zoals het Joodse, omgekochte volk Hem verraden heeft en voor de rover Barabbas koos. Hun stupide kortzichtigheid heeft hen verblind. Jezus is na Zijn opstanding (in het Lichtlichaam) aan de discipelen verschenen en Hij zei nogmaals tot hen: 'Vrede zij u! Gelijk de Vader Mij gezonden heeft, zend Ik ook u!'. En na dit gezegd te hebben, blies Hij op hen en zei tot hen: 'Ontvangt de Heilige Geest!'. Dat blazen is een zeer oud, magisch tovenaarsmiddel. Het direct ontvangen van de heilige Geest is voor ieder mens mogelijk en het is de directe weg naar totale verlichting. Open je hart voor het Heilige Hart van de Christusgeest! Iets, wat jij, Steffany, mijn dierbare zuster in de Heer Christus Jezus, zeker hebt gedaan. Jij die o.a. zegt: 'I feel the electricity of the Lord in the presence, His presence is the air, I am so hungry to meet with the Lord, if You are here, I am Home!'.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
9 april 2023


Geplaatst in de categorie: idool

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 55Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)