Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bezieling!

Wat bezielt een man om zich in zijn kont te laten nemen? Ik kan er met mijn pet niet bij hoor. Dan heb ik het even niet over de homo’s onder ons. Ik bedoel, die hebben weinig keus. Zoveel gaten zijn er immers niet die ze kunnen vullen.
Maar wat bezielt een man om zich door zijn vriendin, met behulp van een voorbinddildo in zijn kont te laten nemen?

Iedereen moet het natuurlijk voor zichzelf weten, maar dan had ik graag gewild, dat ze dat ook voor zichzelf hadden gehouden. Nu ben ik verplicht er over na te gaan denken. En het wordt nog erger, want wat bezielt een man om dit alles met zich te laten doen en het ook nog goed te vinden dat het geheel op film wordt gezet? Dat is toch vragen om moeilijkheden? Hoeveel kranten moet je lezen om te weten dat zulke filmpjes altijd uitdraaien op chantagemateriaal? Maar of de ramp nog niet groot genoeg is, blijkt het hier ook nog om een bekende Nederlandse voetballer te gaan.

Wat moet hij in godsnaam hebben gedacht? Als je zoiets laat doen, moet je of je hele leven bij die vrouw blijven, of je zorgt dat de film in je eigen beheer is, of je betaalt haar achteraf grof geld om er zeker van te zijn dat ze er niks mee doet. Maar goed, alhoewel het domheid van de eerste plank betreft, blijft het natuurlijk wel een privé-zaak. Dus wat bezielt die vrouw om heel het zaakje op het internet te zetten? Geen goed woord heb ik hier voor over. Je kunt nog zo een hekel aan iemand hebben, maar het lijkt me nooit de bedoeling om iemand zijn leven te ruineren.

En wat te zeggen van de dagbladen. Wat bezielt hen om nog lager te zinken dan die vrouw en het te publiceren alsof het wereldnieuws is. Direct naast de Amerikaanse verliezen in Irak. Belachelijk gewoon. En om er nog een schepje bovenop te doen, worden de beelden ook nog uitgezonden op televisie. De betreffende zender mogen ze van mij direct van de buis halen.

Maar waar ik me nog het meeste aan stoor is wat een vrouw bezielt om van dit alles een hele nacht wakker te liggen en er een column aan te wijden. Hoe ziek kun je zijn. Daar zakt je broek toch van af?

Schrijver: wendy77, 24 oktober 2006


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.0 met 5 stemmen 716Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)