Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Vrouwen in het nieuws

Heleen van Royen, een vrouw met een verhaal dat weinig om het lijf heeft. En dat heeft ze bewezen, sterker nog, Heleen heeft niets om het lijf, bewijst een en ander met een cupje A en een streepje dat ze voor heeft op andere vrouwen. Ik las en zag dat in de krant. Haar vent heeft geen sixpack, zegt ie, maar ik vermoed dat hij er wel een paar in de koelkast heeft. Heleen moddert voort, zoonlief geilt moeders naar zijn klasgenoten en dochterlief koopt zichzelf om met een reisje zon, wat een nepgezin.

Beatrix, een vrouw die zichzelf heel arrogant koningin der Nederlanden noemt, laat een schildpad los in de branding van een tropisch eiland. Zij wordt van achter door de camera genomen, ik zie een veel te dik achterwerk. Haar mollige armen kunnen het beestje niet meer houden en derhalve plempt ze het arme dier in de plomp. Stijlloos draagt een koninklijk huis een steentje bij, maximaal effect met minimale inspanningen, zoonlief watertandt bij de beelden, want hij is het waterhoofd van de wereld. Ik zag het op tv. Wat een nepfamilie.

Rolf en Viktor, daalden af naar het volk, natte onderbuikjes zwijmelden voor de deur van het warenhuis, een tweeling die scoort over de rug van het zwakke geslacht, de graaicultuur van achter genomen. Wat een nepwereld. Ik voel me geschoffeerd.

Schrijver: Nathalie Mahlstrohm, 11 november 2006


Geplaatst in de categorie: wereld

3.9 met 15 stemmen 1.118Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
18 december 2006
Woorden uit mijn mond, dit had ik kunnen schrijven, petje af, meiske !!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)