Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Kerstening

Ik denk dat sommigen onder ons nog weten wat de betekenis van dit woord is. Tegenwoordig staat het voor 'wat gaan we eten dit jaar op 24, 25 en 26 december'.
Gaan we uit, koken we zelf of halen we het voorgebakken uit de schappen van de super? Ikzelf houd het bij een stamppotje andijvie met een balletje gehakt en (magere) gerookte spekjes, jus afgemaakt met een scheutje ketjap manis, lekker bruin. Kost geen drol, verwen mijzelf met een mooie cabernet sauvignon uit Chili (Temuco), 2 euro zoveel bij de Lidl.

Morgen moet ik bij mijn ex gaan eten, gelukkig houdt zij het ook eenvoudig. De eerste dag van het lichtfeest eerdergenoemd stamppotje, tweede dag bij mijn broer in Amsterdam. Okay, foute lokatie, en hij verdient ook nog eens teveel, maar hij kan het lijen, even profiteren dus maar. Op de derde dag plof ik neer op de bank van mijn dochter, lekker simpel, dus sta ik daar gewoon in de keuken, tot kokenstoe bereid (ik ben haar pappie).

Ondertussen slaan moslims elkaar de hersens in in de Gazastrook, hebben protestanten en katholieken het nog steeds moeilijk met elkaar in Ulster, doden joden en hamas-aanhangers onschuldige mensen.

Ik heb de boom er uit gepleurd
Jezus Christus uiteindelijk betreurd.
Ik zie alleen nog maar uitvreters....

Schrijver: Fred, 24 december 2006


Geplaatst in de categorie: feest

2.0 met 7 stemmen 1.760Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Rina van Dijk
Datum:
24 december 2006
Titaantje!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)