Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De kerstboom optuigen

De Kerstboom optuigen
Hallo, ik ben Ernst, ik ben 41 jaar en mijn vrouw Aldith is 36. We hebben twee kinderen, een zoon van 14 en een dochter van 15.
Mijn vrouw en ik zijn niet bijzonder mooie mensen, heel gewoon, we zijn wat we beschouwen als normaal en we houden zielsveel van elkaar.

Het is zo rond half December elk jaar mijn vaste karweitje om de kerstboom op te tuigen. Afgelopen keer wist ik op een donderdagavond bij de Gamma de hand te leggen op een heel mooie kerstboom met kluit van 1 meter 50 hoog, en zette die in de garage in een grote emmer en gaf hem meteen wat water, zodat hij wat kon acclimatiseren.

Nadat ik Zaterdagochtend na de brunch de boom binnen had gebracht en die op zijn plaats in de huiskamer had gezet ging ik de kerstspullen van zolder halen.
Mijn vrouw zat met opgetrokken knieen en een groot kussen in haar rug op de bank en keek eerst geïnteresseerd toe maar toen ik na een tijdje naar haar keek bleek dat ze lekker in slaap was gesukkeld. Eerst voelde ik me daar een beetje lullig over, maar ze heeft voor het eind van het jaar met het boekjaar afsluiten de afgelopen maand veel overgewerkt gedaan en heeft drukke weken achter de rug dus liet ik het maar even zo terwijl ik druk aan het werk was met de kerstboom.
Nadat ik, om haar niet onnodig te wekken, zo stil mogelijk de keukentrap had binnengebracht en met het optuigen van de kerstboom bezig was, Kreeg ik een stout idee.

Ik kleedde me helemaal uit en begon met een heen en weer slingerend piemel en zwengelende ballen met het engelenhaar en de kerstballen en de andere decoraties in de boom te hangen. De kinderen, onze zoon van 14 en onze dochter van 15 waren naar vriendjes en vriendinnetjes om samen te gaan schaatsen, die zouden voorlopig niet eerder terugkomen dan laat in de namiddag, dus waarom niet?
Het gevoel van vrijheid, net zoals op het naaktstrand waar we zomers vaak bivakkeren, de stralende warmte van de kachel op mijn naakte huid, de lucht die tijdens mijn bewegen langs me heen streek, het gevoel van ondeugende stoutheid, het was allemaal heerlijk en fantastisch opwindend.

Toen mijn schatje eenmaal gapend wakker werd en zich lui uitrekte en in de gaten kreeg wat er gaande was barstte ze in lachen uit en riep vrolijk "Maar Kerstman, wat doet U nu?" naar me.
Ik keek om en glimlachte naar haar. Ze stond op en liep naar de trap waar ik hoog bovenin op stond en kletste me met haar vlakke hand liefdevol op mijn billen. Ze liep terug naar haar plekje op de bank en bleef naar me kijken en ik nam op mijn gemak alle tijd om alles op de juiste plek te draperen.

Ze zat, met een brede grijns op haar gezicht en met onder haar kont gekruiste benen op haar gemak naar me te kijken, stond op, liep naar de keuken en maakte voor zichzelf een mok thee en nam voor mij een pilsje mee, ging weer zitten en had kennelijk wel plezier in de voorstelling. Ik kreeg natuurlijk al snel een aangename halfharde erectie door haar waarderende blikken. Zo af en toe ging ik van het trapje af om van een afstandje kijken hoe de kerstboom er zo uitzag, en nam ze de gelegenheid te baat om zachtjes mijn billen te knijpen en te strelen.

Nadat ik de eerste paar keer zo gedaan had en weer op het trapje stond, kwam ze overeind voor een nieuwe mok thee en stond onderaan het trappetje en streelde weer mijn billen, en van achteraf streelde ze ook zachtjes en opwindend mijn ballen.
Zo waren we bezig voor minstens drie kwartier.
Het was zo plezierig en ontspannend en opwindend naakt te zijn onder de ogen van mijn lief die nog geheel gekleed op de bank zat en me plaagde met haar liefhebbende aanrakingen en strelingen. Uiteindelijk was ik klaar en rondde het klusje af met het plaatsen van de piek in de top.
Toen ik van de ladder afkwam en naar haar omkeek zag ik dat ze zich uit zat te kleden en zat ze even later met alleen nog maar haar slipje aan op de bank. Toen ik haar kant uitliep en naast haar stond om een slokje van mijn biertje, dat op het tafeltje stond, te nemen, sloeg ze een arm om een van mijn benen zodat ik niet meer weg kon, en werden haar tedere liefkozingen serieuze business en werd mijn erectie er een waar ik over op kon scheppen.
Nadat ik naast haar op de bank was gaan zitten gleden we in elkaars armen en zaten we heerlijk te tongen, met mijn hand natuurlijk op haar heerlijke, nog immer meisjesachtig stevige 80B-tietjes en gleed mijn hand achter het elastiek van haar slipje en vond daar de kortgeknipte haartjes op haar lekkere doosje en wat daar allemaal nog meer zat.

Het duurde niet veel langer of we gleden achterover op de bank, ik schoof onder het strelen en kussen haar slipje naar haar voeten dat ze met een welgerichte zwaai van haar voet in de kerstboom deed belanden. Gretig gleden mijn vingers liefkozend strelend over de zijkant van haar schaamlipjes, "Maar kerstman!" fluisterde ze.
Moet ik nog verder vertellen hoe we heerlijk ouderwets op de bank lagen te vrijen als toen we nog verkering hadden en een extatisch orgasme beleefden?

Wat een ongelofelijke, fantastische, hete, begrijpende en welwillende vrouw heb ik!
Toen we in elkaars armen lagen bij te komen zei ze dat we er een nieuwe kerst-traditie bij hadden gekregen!

Schrijver: Jacob van Holland, 10 februari 2007


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.1 met 14 stemmen 2.222Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)