Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Humor

Europa 50 jaar, probeer dan nog maar eens aan een baan te komen, Brussel ruist en Den Haag bruist, de man in de straat is al lang uitgelachen.
Een koningin en een minister-president, vergezeld van zelfbenoemde notabelen, vergapen zich aan ruisende kleding die over de catwalk walst. Veertig compensatiewijken telt Nederland, heeft een minister heel bevlogen uitgevogeld, toevallig uitgelekt op de dag dat het "hogere echelon" een feestje moest vieren.
Ja, dat is lachen, de politiek geeft iets weg maar neemt meer dan waar ze recht op heeft, de burgers liggen letterlijk in een deuk.

Ook leuk, Blauwbilgorgel Komrij lijkt steeds meer op mijn moeder, Pauw & Witteman staken de draak met de "Iceman" (een man met meer ballen dan deze presentatoren), en de boekenweek duurde deze keer langer dan een week. Maar het meest heb ik afgelopen week moeten glimlachen om Frederik, zo serieus als deze man heeft geprobeerd mij af te zijken, heerlijk toch, daar droom je van.

Nog even voor de goede orde, het is zijken en schijten, anders kan je niet bescheten en/of afgezeken zijn.

Schrijver: Fred, 24 maart 2007


Geplaatst in de categorie: humor

1.0 met 4 stemmen 570Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
26 maart 2007
Frederik, het is goed zo, ik ben uitge***d.
Naam:
Frederik
Datum:
25 maart 2007
Email:
roelofhotmail.com
Je hebt het alweer mis. Ik geloof dat ik het ben die zich vereerd moet voelen :-) Lees je klassieken en dan praten we verder.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)