Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

zwaktebod

wat heb ik nu meer te vertellen dan niets, de fatale poging mezelf te overstijgen wordt direct aan de zijlijn de grond in geboord, ingepeperd en niet ongehoord, aan de zijkant heeft iedereen gelijk, maar ik ga ze niet uit de weg, sterker nog, ik laat ze staan, mijn sterke punt is dat ik niemand z'n zegje niet laat doen.....

Schrijver: Fred, 15 april 2007


Geplaatst in de categorie: humor

1.2 met 8 stemmen 1.198Er zijn 13 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
21 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Ik ben een ander voor jou, net als ieder ander :-) Op de kast krijg je mij niet. Ik wil je scherper krijgen, intelligenter, vindingrijker. C'est tout.
Naam:
Fred
Datum:
21 april 2007
Neen Frederik, ik noem niet anderen maar jou een randverschijnsel ! Je kent me niet maar je wilt me wel aan het werk krijgen. Ik heb ruim 30 jaar gewerkt, buiten mijn schuld werkloos geraakt en inmiddels 5 jaar vruchtenloos aan het solliciteren. Zelfreflectie/-bevlekking, ik doe niet anders, inmiddels al jarenlang. Het briljante stuk komt er aan, maar verwacht geen literatuur. Ik verwonder me wel om je reactie, heb ik je nu uit of op de kast ? Wat mij betreft is de discussie (?) gesloten, want als je Nico niet kent dan zal je mij zeker niet kennen.
Naam:
Frederik
Datum:
20 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Nico ken ik niet. Jou ken ik ook niet. Ik wacht nog steeds op Literatuur van jouw hand in plaats van dat je gaat sputteren. Het is en blijft peanuts. En anderen een randverschijnsel noemen, ach. Het siert je niet! Zelfbevlekking? Waar ben jij nu al maanden achtereen mee bezig? Ik denk dat zelfreflectie op z'n plaats is. Ja, dáár ben jij aan toe. Meer dan ooit. "Fred" mag gaan mediteren en daarna linea recta naar het arbeidsbureau.
Ik zal de eerste zijn om een werkelijk briljant stuk van jou toe te juichen. Dat zou ook de site ten goede komen.
Naam:
Fred
Datum:
20 april 2007
Over persoonlijkheidsstoornis gesproken, Frederik (of Roelof of Dolle Mina) verwijst naar literatuur en komt zelf niet verder dan een jolige reactie. Moet ik op mijn knietjes omdat deze naar zelfbevlekking neigende lolbroek mij vereert met een regeltje in de kantlijn. Wel, als ik je daar een plezier mee doe, geniet dan maar van je bestaan als randverschijnsel. Ik hoor het wel van je als je behoefte hebt om te reageren. Doe de groeten aan Nico.......
Naam:
Frederik
Datum:
20 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Ja Fred, je mag MIJ op je blote knieën danken dat JIJ zoveel reacties krijgt :-)
Naam:
Fred
Datum:
19 april 2007
Best wel geinig, al die reacties, terwijl ik aangeef dat ik diezelfde reacties laat staan in de context van dit stukske. Iedereen tevreden ?
Naam:
Frederik
Datum:
19 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Ik denk dat Fred meer toe is aan een grondig reïntegratietraject, Rina. En de Schrijversvakschool organiseert goede cursussen. :-) O, hád Fred maar een meervoudige persoonlijkheidsstoornis! Daar komt tenminste grote literatuur uit voort (zie Artaud, zie Walser, zie Nietzsche).
Naam:
Rina van Dijk
Datum:
18 april 2007
Zou Fred soms aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis lijden? Daar is een hulptraject voor.
Naam:
Dolle Mina
Datum:
18 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Nee, in tegenstelling tot Fred had ik juist een buitengewoon gelukkige jeugd. En ik vermaak mij zeer met al dit proletengezwets.
Naam:
Ome Joop
Datum:
17 april 2007
Frederik is dus zeer waarschijnlijk een axelotl, slechte jeugd gehad en sinds kort het schrijven machtig. "Fasten your bombbelts, regentenroelofje staat op exploderen". Ik ken Fred, hij kent geen rancune, maar jij laat jezelf kennen. Jij kust als Judas, ga langs 'start' en in je dertig zilverlingen. Tot schrijfs, en dat meen ik echt, maar voorlopig beschouw ik jou als een neprecensent, niet in staat tot een redelijk weerwoord. Een criticus die zichzelf geen criticus vindt is een minkukel, dat ben ik met je eens.
Naam:
Frederik
Datum:
16 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Misschien ben ik wel een vrouw. En beschouw ik mezelf niet als criticus. Miezerig zijn de bijdragen van "Fred", en die verdienen dus een reactie, desnoods een miezerige. Fred heeft gewoon een baan nodig. Schrijven kan hij niet. Ik groet Vrouw Mahlstrohm met een rederijkershandkus.
Naam:
Nathalie Mahlstrohm
Datum:
16 april 2007
Fred zal, terecht, niet reageren op miezerige reacties van miezerige mennekes. Ik doe dat ook niet, maar het is wel "aller", begenadigde criticus, ik groet u met een hoofse knik.
Naam:
Frederik
Datum:
15 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Buitengewoon indrukwekkend. Het kan niet anders of dit is proza van een andere planeet. O, bundel alle hartenkreten, schrijf een boek!
Doe je zegje, ontdek je plekje!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)