Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

hoe breekt je klomp

Ben ik de enige die het zo druk heeft en/of een chaotisch leven leidt?
Ik heb vandaag zelfs een aparte kalender voor mijn zoon van acht aangeschaft, want ik kan het allemaal niet meer bijhouden.
We rennen wat af met z'n allen en de wereld draait maar door.

Opstaan, ontbijten, kids naar school brengen, kop koffie achteroverslaan bij m'n moeder, door naar mijn werk, naar school haasten om m'n oudste naar tennisles te brengen, de jongste van de opvang halen, auto naar de keuring brengen, eten koken en dineren, kids in bad en door naar bed, contacten onderhouden, oppas regelen voor het weekend.

Denk je dat je het allemaal hebt gehad, krijg je een herziend rooster; opnieuw oppas regelen en neerploffen op de bank met de post.

Dat was het nog niet blijkt. Bij de post zit een oproep voor mijn (al twee jaar) overleden ex, vader van mijn kinderen, dat hij volgende week aanwezig moet zijn voor een herbeoordelingsgesprek bij het UWV. Gelukkig zit er een routebeschrijving bij voor het geval hij het niet kan vinden....

Nu, mijn klomp is weer gebroken, gelukkig hebben we een midweekje Zeeland in het vooruitzicht, om eens lekker 5 dagen bij te komen....

Schrijver: marieke van amstel, 25 april 2007


Geplaatst in de categorie: moraal

4.0 met 4 stemmen 574Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)