Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Boodschap

Afgelopen avond moest ik denken aan een bepaalde kritikaster en diverse reageerders. Zoals u zou kunnen weten is poezenkind weer eens in een staat van extase, zoekt bevrediging bij gecastreerde katers Simba en Jerry, 14 en 21 jaar oud, weinig kans dus. Tot mijn stomme verbazing werd zij besprongen door Simba, haar boodschap kwam over ondanks het gemis aan ballen. Hij staat een beetje lullig over haar heen en zij trippeltrappelt haar lendenen naar een hoogtepunt. Kattenvoer voor psychologen, blikvoer voor filosofen, misschien een opmerking in de marge van het bestaan, voor mij een prachtig tafereel.

Jeroen en Paul afgewisseld door K&B, weer een praatvertoning, dezelfde mediahoeren komen opdraven. Als een horde niet te stuiten ratten komen ze uit hun holen en gaten, mediageil als ze zijn gaan ze zelfs anaal digitaal. Nietszeggend mooi zitten, blablabla banaal, hoewel er volgens eigen zeggen (Chabot) literariteit tussen zat.

Volksvermaak, lager kun je niet zinken, maar vooruit, 1 keer per jaar moet het dan maar, bordes vers in het geheugen, "pleur maar neer achter de rododendrons". In dat kader werd er weer eens schuitje gevaren, theetje gedronken, hoewel dat laatste meer past bij Job die zijn hoofdstedelijke onderdanen moet afhouden van herdenkingskransenvoetballen. Sport ligt op straat, normen en waarden ook tegenwoordig, een scootertje met eventuele lichtgetinte bijrijder daargelaten, tenzij die achteruitrijdend tegen een boom wordt geplet. Respect versus moslimbashen, de uitslag laat nog even op zich wachten.

Ik wilde het niet zien, dat Beatrale gedoe, die koninklijke konijnen die niet willen onderdoen voor de islamitische kinderdrang. Helaas, gebiologeerd had ik mijzelf gezapt naar een hoogtepunt op Nederland 1, er moest een lange trap afgedaald worden naar een bootje, prinsenkinderen gingen los en dreigden in ene keer het complete koningshuis in het water te laten vallen. Bea, met een kattenmand op haar hoofd (hoe toepasselijk), had dat nooit overleefd vanwege haar betonnen kapsel. Prins Wimpie Waterhoofd heeft trouwens ook nog iets uit te leggen thuis, nimmer eerder danste hij zo enthousiast de salsa. Mijn klomp is in ieder geval gebroken.

Schrijver: Fred, 1 mei 2007


Geplaatst in de categorie: humor

1.5 met 4 stemmen 950Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
3 mei 2007
Laatste woord, daag uit en besef dat je verloren hebt. Officieel verklaar ik jou hier tot *** eerste klasse. Als je reageert heb ik gelijk.
Naam:
Frederik
Datum:
2 mei 2007
Email:
roelofhotmail.com
Nu probeert Fred weer leuk te zijn. Hij kent Charms niet eens, ontwikkeld als hij is :-), maar maakt wel misbruik van diens naam. Dat doen meer mensen: pronken met hun onwetendheid. Een slechte eigenschap.
Naam:
Fred
Datum:
2 mei 2007
Heißenbüttel: Charms weigert de rol te spelen die van hem wordt verwacht. Frederik kan, wat mij betreft, verwachten tot hij een ons weegt. Smilies worden overigens niet geaccepteerd.

Rina, ik heb mijn best gedaan, maar meer kon ik er niet van maken, Claus is helaas niet meer, anders had ik iets trofobisch vermeld achterop een oude fiets, ter lering (ende vermaeck).
Naam:
Frederik
Datum:
1 mei 2007
Email:
roelofhotmail.com
'Literair hoogtepuntje' is wat overdreven, maar het zou zijn toe te juichen wanneer Fred doorgaat op de Beatrale weg. Liefst Máximaal.
Naam:
Frederik
Datum:
1 mei 2007
Email:
roelofhotmail.com
Lichte verbetering merkbaar :-)
Naam:
Rina van Dijk
Datum:
1 mei 2007
Wat mij betreft: één literair hoogtepuntje in dit relaas: "Beatrale".

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)