Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Randverschijnselen

Ergens had Hitler gelijk, Elzas klinkt niet echt Frans. Alleen jammer dat hij zijn arm stijf hield in plaats van zijn poot, nationaal gezien heeft hij het socialisme geen goed gedaan. Wel goede wegen en een betaalbaar autootje.

Diadermine, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen, voor je het weet ben je ouder dan je beseft. En dan is het te laat, kraaienpoten en een sinaasappelhuid, dat krijg je ervan "omdat je het verdient".

Oudkerk had gelijk, Wilders heeft gelijk, rechts is links en vice versa, officieel is de leeftijd van kutmarokkaantjes inmiddels bijgesteld van 12 naar 9 jaar.

Wereldrecords worden grenzenloos zeldzaam, het wordt tijd om op onze schreden terug te keren.

Schrijver: Fred, 27 april 2007


Geplaatst in de categorie: wereld

1.9 met 7 stemmen 957Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
29 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Bekendheid? Is het je daar om te doen? Wat ben je toch vreselijk mal. Ga een goed boek lezen. Dan besef je dat je kritischer moet worden tegenover jezelf.
Naam:
Fred
Datum:
29 april 2007
Neen hoor Frederik, je doet maar, slechte reclame leidt ook tot (meer) bekendheid.
Naam:
Frederik
Datum:
29 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Op alle mogelijke manier probeert Fred van mij af te komen. Grappig om te zien. Ondertussen kijkt hij nog steeds niet in de spiegel, net zo min als Nathalie of Ome Joop dat doen.
Misschien is het tragische van Fred dat hij niet beter met zijn oceanen van vrije tijd weet om te gaan? Hij zou kunnen leren biljarten, of met Nathalie naar een parenclub kunnen gaan. Alles beter dan schrijven. :-)
Naam:
Fred
Datum:
29 april 2007
Frederik, ik vind het leuk dat je me stalkt, enige ijdelheid is mij niet vreemd, maar ik heb even geen tijd voor je want poezenkind is weer eens krols.
Naam:
Frederik
Datum:
28 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Zeer diepzinnig! Echt een bijdrage aan het politieke debat.
Nathalie, wo bist du?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)