Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bombarie

Heden ten dage tel je niet meer mee als je niet schettert, als je niet schittert. We leven in een wereld van zelfbejag, spetteren audio en visueel, gekleed in merktekens, logo's gaan ego's voor in totale onbezonnenheid. Blingbling, verblingding, juichen en schreeuwen om een Nawijn, een paus, en nog zo'n honderd mensen die er niet toe doen. Een grote bek volstaat, niemand die nog weet waar het om gaat.

Er is een schreeuwend tekort aan verstilling, aan zonvernevelde ochtendbomen, aan adembenemende vergezichten, een overweldigend stilleven.

Ik zag afgelopen avond Maarten Biesheuvel figureren in een televisieprogramma, wat een (h)eerlijke vent. Had ergens een prijsje gewonnen, begreep zelf niet helemaal waarom, maar ja, hij had er wel voor gewerkt. Eva lachte, smaalde bijkans, wist van de vork en de steel, Maarten kan immers niet anders.

Biesheuvel, een verhoging in het Nederlandse schrijverslandschap met een streepje, de camera legde vast hoe jij je sterfgeval eigenhandig drukte, de pijp aan jezelf gaf.

Schrijver: Fred, 13 mei 2007


Geplaatst in de categorie: humor

2.4 met 10 stemmen 1.865Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)