Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

ongekend verlangen

Je sprak de taal van een verwond meisje dat ik van binnen bij me droeg, maar het maskeerde door een stoer gelaat, drugsverslaving en een zwerfstersbestaan.

steeds heb ik het gevonden, maar het loslaten deed me zo'n pijn dat ik had gezworen nooit meer iemand binnen te laten. uit angst te verliezen wat ik toen nog geeneens had.

Als ik mezelf ervoor kon beschermen, had je me niet herkend.
dan was ik een wazig spiegelbeeld geweest van het meisje dat ik had kunnen zijn.
De vele maskers zouden je doen raden naar mijn eigen ik.


Maar je kent mijn blik, mijn diepste ik, gelezen in hetgeen wat ik zeg, zonder ook maar een woord te spreken.
Je kijkt me aan. ik kijk jou aan. we hebben gesproken, zonder een woord te zeggen. lees je wie ik ben ik mijn ogen?
Lees je de ellende, en mijn onvermogen een wereld te behappen, welke zo veeleisend en hard is?

weet je wie je bent voor mij? Ken je het verlangen dat me teistert als jij in mijn buurt bent? Mijn lichaam wordt warm en verlangt naar jouw bijzijn. ik voel me verdronken in je warmte, die als een rivier door mijn hart stroomt.
Ik kan geen woorden vinden om te voelen wat jij me zegt als je me streelt, op plekken eerder veracht, vernederd of geslagen. ik voel de stilte, maar luister de gesproken taal, ongehoord.

jij en ik, maar er zijn zoveel anderen, die wakend slapen. ik hoor hun ademhaling, maar die van jou klnikt eroverheen, als ik je zachtjes hoor hijgen, vlak naast mijn oor. Ik voel aan je lichaam een verlangen dat jou van binnenin mij roept. ik wil je voelen, al raak ik je aan, minuten lang, de tijd bestaat niet, is niet, zal niet zijn, zolang ik jou vasthoudt. laat het nooit meer overgaan denk ik, en vergeet te genieten van de chemie tussen onze aanrakingen, als ik je hals streel.
Mijn warmte verwamt zich aan die van jou, in mij een hevig vuur.

Ik voel verlangen, een ongekend verlangen. als je me loslaat huilt mijn lichaam. schokkend. trillend. bevend.
ik blijf huilen.

Schrijver: stef, 29 mei 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

3.4 met 8 stemmen 1.729Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
stephanie
Datum:
2 juni 2007
Email:
susannaxxxhotmail.com
Het gekke is, een schrijver voelt het als de tekst niet spreekt, en ik wist het intuitief wel, dat het chronologisch ook her en der niet correct weergeven was maar zoals je hebt benoemd, het was pure emotie. en zoals bovenstaande schrijft, een drugsverslaving zorgt ook voor de nodige fouten. maar dank u wel voor uw reactie, voor mij is het stuk, al zegt het ook mij niet de taal die het spreekt, heel gevoelig.
Naam:
Fred
Datum:
31 mei 2007
Misschien vraag je je af waarom niemand, tot nu toe, jouw inzending heeft beoordeeld. Dat komt omdat er veel taal-, stijl- en in mindere mate tikfouten in staan. Ik had graag jouw mentor en corrector willen zijn in deze, want deze emotie is puur.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)