Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Geen zin

Onverwacht, ik zag het niet aankomen, onverdacht, misschien nog beter verwoord, die hoek kwam uit het niets, uppercut vol op mijn bek gegaan. Ik heb geen zin u alles uit de doeken te doen, weet slechts dat mijn lieve Nathalie mij een plens ijskoud water in 't gezicht heeft gesmeten, maar mij daarna wel volledig heeft afgedroogd.

Zij hield mij voor dat mensen met boeken en kritiek in de kantlijn ook maar mensen zijn, met dezelfde gebreken en angsten, onzeker verhaal halen omdat ze het ook niet weten.

En dat is zo verschrikkelijk mooi van mijn meiske Nathalie, zij is lief in liefdevolle aanwezigheid, strijkt mijn plooien glad.
Ik ben bang dat u mij even moet missen.

Schrijver: Fred, 10 juli 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

1.9 met 7 stemmen 1.504Er zijn 10 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
22 september 2007
Email:
roelofhotmail.com
We zien geen stip en we zien geen 1, laat staan dat er sprake zou zijn van een schrale troost. We lezen enkel een slecht geschreven "verhaal".
Naam:
gluupje
Datum:
29 augustus 2007
met stip op 1, schrale troost
Naam:
Frederik
Datum:
13 juli 2007
Email:
roelofhotmail.com
Fred rest niets anders dan zich op te splitsen in weer een nieuw alter ego. Hij sputtert nog wat vanuit zijn afvoerputje. Het is zo zielig.
Naam:
Fred
Datum:
13 juli 2007
En de winnaar van de Grote Reactie-prijs is, tatadada, Rina. Als enige had zij iets zinnigs te melden, de rest mag richting afvoerputje (inclusief zeepresten en dood haar).
Naam:
Rina van Dijk
Datum:
12 juli 2007
En terwijl Fred gepamperd wordt, kan ik me weer zitten ergeren aan het gegeven, dat zelfs op nederlands.nl criticaster met een 'k' wordt geschreven. Hier word ik toch zó moe van.
Naam:
Frederik
Datum:
12 juli 2007
Email:
roelofhotmail.com
Zo te lezen is het eerder gluupje die gefrustreerd is geraakt (net als Fred, blijkens deze bijdrage): weer een goed voorbeeld van projectie! :-)
Uit de reactie van gluupje blijkt verder duidelijk een gebrek aan belezenheid.
Als Fred niet tegen kritiek kan moet hij gewoon niet schrijven op nederlands.nl!
Ik reageer alleen, dat is mijn goed recht.
En nee, dotje, Nathalie laat me volkomen koud. Ga nou maar lekker van het mooie weer genieten.
Naam:
gluupje
Datum:
12 juli 2007
dus als je hartenkreten schrijft op nederlands.nl ben je een politicus die Fred heet, interessant gegeven, frederik schrijft niet maar reageert als een stalker, want geobsedeerd, frederik schrijft indirect dus wel maar wil dat voor zichzelf niet weten, Fred accepteert elke reactie, conclusie, frederik is een gefrustreerde kritikaster, waarschijnlijk ook nog eens heimelijk verliefd op een onaantastbare Nathalie, zo puur worden slechts weinigen, jij niet......
Naam:
Frederik
Datum:
11 juli 2007
Email:
roelofhotmail.com
Beste gluupje, ík heb er nooit voor gekozen om op deze site te schrijven, gefrustreerd ben ik niet, integendeel :-), niets te klagen, Fred schrijft wel op deze site, dan moet hij ook de consequenties accepteren. Een politicus krijgt ladingen kritiek over zich heen. Moet ie maar geen politicus worden!
Naam:
gluupje
Datum:
11 juli 2007
En om inhoudelijk reageren, frustie frederik schrijft zich af ? Fred schrijft, frederik verblijft angstvallig in de zijlijn.......
Naam:
Frederik
Datum:
10 juli 2007
Email:
roelofhotmail.com
Het gaat niet om zeker of onzeker zijn.
Het gaat om wel of niet kunnen schrijven.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)