Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een triest beeld.

Zij die alreeds handenwrijvend hebben uitgekeken naar het moment dat ze de door hen zelfbedachte necrologie van ondergetekende konden gaan rondbazuinen, komen weer bedrogen uit.
Hun moment is niet gekomen, de grafredes kunnen de prullenbak in.
Deze van elke vorm van intellecten gespeende zielige troep halfanalfabeten druipt nu de wonden likkend af, en zullen zich weer op de heimelijke nocturne zumkotzendialogen moeten storten, de messen slijpend voor een volgende keer.

De echte waarheid, die hun blinde ogen nooit zullen zien en die ook niet door hun stompe oren kan worden waargenomen, blijft fier overeind.
Het kappen en draaien ten spijt, schijnbewegingen, leugens en lasterpraatjes, niets heeft echt geholpen, integendeel, de geleden eigen schade is groot, het gezichtsverlies is enorm.

De verwijten die ze rondslingerden, maar door hen zelf begaan, liggen nu als losse brokstukken op de grond in de verlaten arena, samen met de resten van kapotgesmeten vriendschappen.
Een triest beeld, dat nog lang op mijn netvlies gegrift zal staan.

Schrijver: Peterdw., 12 juli 2007


Geplaatst in de categorie: vriendschap

4.3 met 12 stemmen 1.234Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
stef
Datum:
17 augustus 2007
Email:
susannaxxxhotmail.com
ai ik zou bijna denken dat ik jou ken, jij mij kent en dat dit een fel verwijt is jegens mij en anderen. Ik weet dat het niet logisch klinkt, misschien is het de kracht van je schrijven, ga zo door zeg ik dan maar, hopend dat je me niet kent. topwerk.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)