Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

de muur

Sommige dingen zijn te hoog gegrepen voor mensen met pech in hun leven voor mij is is het liefde in mijn leven mijn geloof is weg ik vraag me af is er nog wel iemand die mij dit kan geven liefde in mijn leven bijna elke vrouw is achter een muur begeven door alle ellenden in hun leven hebben ze moeite met liefde te geven ze willen allemaal een goede man in hun leven die hun liefde zal geven maar kan een man wel door die muur heen breken die ze heb op gebouwd door de ellende in hun hele leven ik begin nu de hoop op te geven ik heb echt heel veel liefde te geven maar het is zo moeilijk om door die muur heen te breken waar de meeste vrouwen zich achter begeven zo zie ik die muur elk keer het is gewoon echt niet leuk meer wil een vrouw nog wel een gelukkig leven of blijft ze liever achter die muur de rest van haar leven zonder iemand de kans te geven op een liefde vol leven die hij haar graag zal geven ik denk dat je de tijd moet nemen om door die muur heen te breken al duurt het je hele leven elke muur is te breken liefde moet je niet te makkelijk opgeven aan alles kan je werken in het leven dus neem de tijd om door die muur heen te breken denk niet van dat doe ik wel even wand een vrouw kan niet zo maar al haar verdriet en pijn vergeten uit haar hele leven daar moet je een hele goede rede voor geven als ze jou door die muur heen laat breken want voor haar is de hoop allang verdwenen op een goede man in haar leven want het is niet voor niks dat je eerst door een muur moet breken die heb ze opgebouwd door haar verleden dus niet gelijk opgeven heb geduld neem de tijd om die muur af te breken laat haar zien dat er ook nog goede mannen zijn in dit leven die geen pijn en verdriet zullen geven maar een heel gelukkig leven breek die muur steen voor steen met veel geduld kom je er misschien wel door heen denk niet ik breek er wel door heen maar doe het steen voor steen

Schrijver: hardcore dragon
27 augustus 2007


Geplaatst in de categorie: liefde

4.1 met 17 stemmen 1.409Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
stef
Datum:
1 september 2007
Email:
susannaxxxhotmail.com
ik heb de andere reacties niet gelezen, maar ja, ook voor jou is er liefde. en dat zegt een vrouw achter jouw genoemde muur. een vrouw die geen enkele man haar vertrouwen biedt. jouw tekst komt heel gevoelig op mij over, ik bemoedig dat in je. ik vind het heerlijk als mannen schrijven en hun kwetsbare kant tonen. ga zo door en zet hem op. ik geloof niet dat die mannen bestaan, maar ze zijn druk bezig met me overtuigen. sterkte.
Naam:
Natasja
Datum:
30 augustus 2007
Email:
ratelaartjehotmail.com
Deze plaatsing vraagt om een reactie, zelfs zonder interpunctie is hij goed leesbaar.

De vrouw, zo zie ik het, beschermt zichzelf. De man, doet soms iets te hard zijn best om dat af te willen breken, die bescherming van de vrouw.
Veelal in onbegrip, weggemoffeld onder het feit dat mannen geen praters zijn.

Handel jij, zoals jij je 'begrip' voor die muur beschrijft, dan wordt het tijd dat je een leuke dame tegenkomt die dit beantwoordt.
En verwoord het dan met iets minder van hetzelfde rijm.. (grapje moet kunnen toch!!)
Alsnog anoniempje, steen voor steen, je bijdrage zegt veel!
Naam:
Günter Schulz
Datum:
29 augustus 2007
Email:
ag.schulztiscali.nl
Verrassend verfrissende invalshoek door de keuze alleen ''onderkast''letters te gebruiken én het weglaten van leestekens. < De ''stem'' achter de KARWEI-reklame boodschappen geraakt bij het lezen van jouw hartenkreet wellicht in ernstige ademnood ;) > In dier voege staat jouw bijdrage m.i. dan ook als een muur! Met een big smile en graag gelezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)