Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Tijdgeest

Buitenparlementair correct, Doekle werpt zichzelf op voor het bloeden dat Nederland vloeiend op zijn eigen kust doet stranden. Nog voordat burqapriemende ogen en jellabaardende lieden ook maar enigszins beseffen wat een peroxidehoofd zou kunnen veroorzaken, maakt een voormalig vakbondskereltje een knieval die zijn weerga niet kent.

Er is nog niets, slechts een voornemen, en terpbewoner Doekle meent te moeten schreeuwen in een bos, stop de onheilzaaier, knoop hem aan de hoogste boom, voordat er een kwaad geschiedt.

Doekle dendert voorbij de onrust die leeft onderaan de dijk, minaretten groeien boven z'n hoofd, hoort niet de kerkklokken van kleyne luyden, verwilderd streeft hij naar zijn eigen, correct-pathetische gelijk.

Confrontatie, ik teken er voor.....

Ik ben beertje Mohammed, beertje dat kan dansen.....

Schrijver: Fred, 4 december 2007


Geplaatst in de categorie: humor

1.4 met 12 stemmen 862Er zijn 15 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
20 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Ignorant, dat ben jij: je leest niet, je schrijft slecht, je weet niks. Jammer.
Naam:
Fred
Datum:
19 december 2007
Laat maar, de ignorantie voorbij ^-^
Naam:
Frederik
Datum:
17 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Machteloze woede, jongen. De beschaving voorbij :-)
Jij hebt niets geleerd van de geschiedenis.
Naam:
Fred
Datum:
15 december 2007
Volgevreten mennekes met een getekend verdrag, voorbijgaand aan mensen met een opinie, dasdragende krijtstrepen scoren meedogenloos omdat ze niet luisteren naar wat er leeft. Zinloos geweld is geen optie meer, doch slechts uitkomst. Ik voorspel haat :-(
Naam:
Frederik
Datum:
13 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Er is hier inderdaad niet zo heel veel aan de hand - vergeleken met andere landen. Nederland is welvarend. Wel is het zo dat veel Nederlanders - werkloos of niet - verwend zijn, xenofoob, bang; ze hebben dus een zondebok nodig. Net als de Duitsers in de jaren 30.
Bush heeft veel meer slachtoffers gemaakt dan dat hele Al Qaeda bij elkaar: laten we ook dat niet vergeten. Je zou net zo goed bang kunnen zijn voor kapitalisten, en kapitalisten aan kunnen wijzen als zondebok.
Jij kiest voor de gemakkelijkste weg, voor het populisme van Wilders en Verdonk. Maar goed, je bent ook lui en gemakzuchtig, dus dat lag voor de hand :-)
Naam:
Fred
Datum:
12 december 2007
Gaat u maar rustig slapen, er is niets aan de hand.....
Naam:
Frederik
Datum:
11 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Het medelijden is geheel wederzijds. Nog steeds lui, tsjonge. En dan de slachtofferrol, je ontkomt er natuurlijk niet aan!
Met mij hoeft men geen medelijden te hebben, het gaat uitstekend met me! Tsja, ik zou wel aan mijn capaciteiten gaan twijfelen als tweeduizend brieven nog niet helpen. Leren schrijven misschien? Ik kan je daar best bij helpen :-)
De visie van Westlanders op de islam is inmiddels zo "knettergek" dat een beschaafd mens daar met goed fatsoen niet meer op in kan gaan. Men kan die visie onmogelijk nog serieus nemen.
Heel veel medelijden, en heel veel sterkte toegewenst! :-)
Naam:
Fred
Datum:
11 december 2007
Zo jammer, ik stak een hand uit, jij trapt weer ziel, ik wens jou heel veel vreugde met de sharia die binnenkort wordt ingevoerd. Ondertussen schrijf ik voor de tweeduizendste keer een sollicitatiebrief, ze moeten me niet, want ze kennen me niet. Voor jou geldt hetzelfde, jij kent mij niet. Medelijden heb ik met jou, stakker, afgedaan en nooit meer mij.....
Naam:
Frederik
Datum:
10 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
We zijn het helemaal niet eens, blijkens bovenstaand frutsel. Jij bent rechts, ik links. Jij wilt provoceren - een mijns inziens kinderachtige neiging -, en ik verlang nog steeds een inhoudelijk sterk verhaal van je. Jij bent bang voor moslims en bespot Terpstra, ik reis graag door Arabische landen en vind Terpstra een puike vent. Jij bent lui en werkt niet, ik heb een baan en ben gelukkig.
Naam:
Fred
Datum:
9 december 2007
Mooi, zijn we het eindelijk een keer eens. Grappige woordspeling overigens, 'rol van de Joden'.
Naam:
Frederik
Datum:
9 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
De moslims hebben de rol van de joden overgenomen. En de Europeanen zijn, net als toen, bang. Angst is een slechte raadgever.
Naam:
Fred
Datum:
6 december 2007
Europa ziet er anders steeds meer uit zoals snorremans het indertijd voor ogen had, alleen ziet de vlag, die de lading dekt, er anders uit.
Naam:
Frederik
Datum:
5 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Vind jij dit humor? Moeten wij dit grappig vinden? Dit humorloze Politburo-proza? :-)
Stel je voor, iemand die tijdens WO II bang zou zijn geweest om voor "politiek correct" versleten te worden. Europa zou er anders uit hebben gezien. Gelukkig kwamen er mensen in verzet.
Ga jij nou maar werk zoeken, laffe man; je bent er nog net jong genoeg voor.
Naam:
Fred
Datum:
5 december 2007
Neen Frederik, de categorie is "humor", klaarblijkelijk niet aan jou besteed. Of je bent zo 'correct' dat men jou niet serieus neemt.....
Naam:
Frederik
Datum:
4 december 2007
Email:
roelofhotmail.com
Fred, die zielige man, is buitenparlementair bekrompen. Net als zijn (parlementaire) Grote Voorbeeld.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)