Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

God voor dommen

Iets meer dan tweeduizend jaar geleden vertelt iemand een verhaal, volkomen uit de duim gezogen. Er was een vrouw bevallen in het dorp, een lichtgevende zoon had ze bekomen, en dat zonder tussenkomst van een man. Waarlijk een wonder, waarschijnlijker was ze gewoon vreemd gegaan.

Een vrouw vertelt een leugen om haar kind te kunnen houden, heeft zij ooit kunnen beseffen dat verschillende interpretaties van haar verhaal moord en doodslag zouden veroorzaken ? Op zoek naar Jozef, Jezus Superstar.

Ik ben blij dat ik gewoon gebleven ben.

Schrijver: Fred, 21 oktober 2008


Geplaatst in de categorie: religie

0.9 met 15 stemmen 464Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
George
Datum:
1 november 2008
Lijkt me toch niet, want Zijn komst was hun voorzegd volgens hun Woord althans. Het is ook niet zo simpel als jij voorstelt. Romeinse en ook Griekse bronnen reppen al in de eerste eeuw over een Jezus Christus die in die tijd leefde. En over bovennatuurlijke genezingen die hij zou hebben gedaan. Dus ook als je heiden of atheïst bent, kun je het niet zo simpel afdoen met een leugentje of sprookje.
Naam:
Fred
Datum:
30 oktober 2008
Dan hebben alle mensen die leefden voor de komst van de zoon van de leugenachtige vrouw uit het dorp voor niets geleefd.
Naam:
George
Datum:
30 oktober 2008
En als het nou toch eens (nou ja, zo ongeveer dan) waar was?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)