Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Ga je schamen, man!

De RABO-bank is met een topidee gekomen. Een verplichte verzekering voor de daling van een huis.
Daar ben je als trotse bezitter van een hypotheek erg blij mee. Dat je mag opdraaien voor het gegok en mismanagement van de heren bankcriminelen.
Geweldig toch dat zo’n Rabobank elk risico voor zichzelf uitsluit en tegelijkertijd de zakken vult met de, uiteraard te verwachten, belachelijk hoge premies.
En dan nog denken dat je serieus wordt genomen. Weghalen je spaarrekening bij de RABO.

Dan hebben wij ook nog dat leeghoofd uit Noord-Holland. De commissaris van de Koningin, Harry Borghouts. Die wil even op eigen houtje zijn tientallen miljoenen uit IJsland terughalen.
Nee, Harry, zo werkt dat niet. Je hebt gewoon gegokt en verloren. Nu niet even net doen of je de nieuwe verlosser bent want dat is Wouter Bos al.
Die gaat voor ”de kleine spaarder eerst”. En dat valt te prijzen. Die gaat echt niet toestaan dat jij even je centjes voor de kleine spaarder wegkaapt.

Het is sowieso al merkwaardig dat het om zoveel miljoenen gaat. Waarom is dat geld niet gewoon in de Gemeenten of Provincie gestoken? Aangepaste woningen voor gehandicapten of zo? Investeringen in bejaarden en/of verzorgingshuizen of zo? Het voorkomen dat Mien met de verlamde benen niet in aanmerking komt voor een hydraulische rolstoel en aangepaste auto omdat dat niet in de regeltjes staat of zo?

Kortom, ik noem maar een paar nijpende problemen die in een handomdraai opgelost hadden kunnen worden als jullie niet zo gokverslaafd waren geweest om al je kaarten op dat ene procentje meer in IJsland te zetten!
En dan gewoon even Wouter Bos publiekelijk schofferen! Je moet maar durven!. Ga je schamen, man! Het enige dat jij nog zou moeten doen is met je hele club je baan inleveren!

Of heb je soms ook je hele I.Q overgeboekt naar IJsland? Probeer daar eerst maar eens beslag op te leggen daar, voor je zo hoog van de toren blaast!
Misschien willen die leegschedels van de Rabobank je daar wel bij helpen want die zijn ook hun I.Q daar kwijtgeraakt…...

Schrijver: paco, 4 november 2008


Geplaatst in de categorie: geld

2.9 met 14 stemmen 928Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva
Datum:
23 december 2008
Eindelijk iemand die durft te zeggen hoe het is.
Het is inderdaad niet te geloven wat de staat,provincie en gemeente uit haalt met ons belasting geld. Die eigenlijk voor andere doelstellingen waren zoals thuiszorg meer politie op straat of beter betaalde krachten in verzorginstehuizen.
Naam:
lezer
Datum:
5 november 2008
Goed gezien Paco.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)