Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

GEVAARLIJK

Onverantwoord, een ander woord is hier niet voor om mensen zonder telefonisch netwerk en bereikbaarheid te zetten.
Veel van mijn kennissen hebben net als ik al jaren een abonnement op Telfort. Om wat voor een reden ook zit de gemeente Axel in Zeeuws-Vlaanderen zonder mobiele telefoon. Oftewel ik en met mij nog veel meer mensen (want ondertussen weet ik dat Tele 2 en KPN ook meedoen) zitten zonder direct contact met de buitenwereld.

DIT IS LEVENSGEVAARLIJK. Sommige mensen wonen alleen en hebben om wat voor een reden ook alleen maar een mobiele telefoon. Wat nu als ik val en ik breek iets of nog erger en ik kan niemand waarschuwen. Er wordt de laatste tijd nogal veel ingebroken overal. Als er bij mij ingebroken wordt wat dan?
Ik heb geprobeerd 112 te bellen: tevergeefs...

En dit gebeurt niet voor de eerste keer maar dit is al de tweede keer. Eerst waren er 5 volle dagen dat wij niet konden bellen.

Ik heb diverse malen geë-maild want bellen naar hun servicenummer ging ook niet.
Daar kwam de eerste maal geen antwoord op. Toen het netwerk weer in de lucht was kwam er een e-mail dat dit niet waar was!
Hoe is het mogelijk!
En nu is het alweer de derde dag.
Ik heb mijn beklag gedaan via de e-mail en gisteren zelfs van de zenuwen een melding gemaakt bij OPTA en daarna bij het T.V. programma Kassa.

A.U.B. neem hier notitie van. Begrijpt nu niemand dat dit beangstigend is. Dat er van alles kan gebeuren en dat er niemand luistert.

MAAK DE ZENDMAST VAN AXEL IN ORDE.
Of bied ons een andere oplossing aan.
DANK U KPN. TELFORT. TELE 2 en wie weet nog meer.

Schrijver: E van Dam, 10 december 2008


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.7 met 12 stemmen 629Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
J.P. van Boven
Datum:
9 januari 2009
Helaas moet ik het met U eens zijn. Nu hebben wij gelukkig nog een vaste telefoon van een andere maatschappij als de uwe. Maar onze mobiele telefoon had ook geen netwerk in deze periode. En ook wij kregen geen uitleg van telfort of kpn. Gevaarlijk net als U zegt.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)