Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

BUITENBEENTJES

Laats zij mijn dochter "Mama, waarom ga je niet op Hyves, daar zitten wij allemaal op." Ik wist niet eens wat het was. Maar goed, ik ben braaf lid geworden, al vind ik het wel echt iets voor de jeugd.

Na een tijdje lid te zijn, kom er ineens een bericht binnen: ben jij de Eva uit Gouda. Nu ben ik dat,dus nieuwsgierig als ik ben, ben ik gaan kijken wie dat nu wou weten. Ja hoor, de wereld is soms toch zo klein. Het is mijn schoolvriendin uit die tijd. Eigenlijk wel leuk want wat ik mij goed kan herinneren is dat wij twee buitenbeentjes waren.

Een buitenbeentje, wanneer wordt iemand eigenlijk een buitenbeentje?
Wat ik er nog wel van weet dat het niet leuk is. Ik wilde nooit terug denken aan mijn schooltijd. Want altijd zie ik mijzelf daar weer als dat meisje dat er nooit bij hoorde.

Maar nu heb ik weer contact met het enige meisje (inmiddels ook een dame van 53 jaar) dat ook een buitenbeentje was. Na een paar keer heen en weer mailen hebben wij afgesproken om eens bij elkaar op visite te komen.
Wie weet worden die buitenbeentjes van toen, nu gewoon vriendinnen.

Schrijver: E van Dam, 22 januari 2009


Geplaatst in de categorie: vriendschap

3.3 met 9 stemmen 667Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva
Datum:
24 januari 2009
Bedankt Eva,al denk ik dat jij en ik elkaar ook graag zien. Jij helpt mij ook veel met je verhalen. Zeker om uit dat hoekje te komen. Jij ook bedankt voor al je lieve reacties.
Naam:
Eva
Datum:
24 januari 2009
Ja Gunter,(als ik U zo mag noemen)voor mij is het ook voor contact met de kinderen. Maar soms levert het ook iets leuks op. Zoals dit met mijn oude schoolvriendin. We hebben allebei het gevoel dat het nog steeds het zelfde is en vinden het hartstikke leuk.
Naam:
eva mensch
Datum:
23 januari 2009
Het leven kan vreemd lopen, maar als je in je hoekje blijft zitten gebeurt er niets.
Op pad gaan, ook al is dat dan naar een computersite, dat kan zoveel leuks opleveren.
Leuk voor je en ik hoop dat het een gezellige ontmoeting wordt.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
23 januari 2009
Email:
ag.schulztiscali.nl
Wat is er mis met een buitenbeentje, oprecht en met aandacht voor de medemens? Jouw spontaniteit is ontwapenend, Eva. Hopelijk houd je er een leuk en hernieuwd contact aan over. Trouwens, ook ik heb Hyves, maar meer omdat kinderen en kleinkinderen dat leuk vinden... (O)ma en (O)pa hoeven eigenlijk zelf niet zo nodig.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)