Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

ware liefde

Gekke dingen doen om jou te vergeten. Bergen proberen te verplaatsen terwijl dat natuurlijk niet mogelijk is. Mijn hart eruit scheuren en het jou voorhouden om je vervolgens te vertellen dat ik jouw pijn volhoud. Kan alles niet. Maar ik kan mij niet verzetten. Ik kan mij niet verzetten tegen gevoelens die mij alleen maar ellende opleveren. Dat doet een onmogelijke liefde nu eenmaal met een man. Zuipen helpt niet. Drie dagen niet slapen helpen niet. Mijzelf uithongeren helpt ook niet. Rest maar één vraag. WAAROM?

En zo zeggen zij die niet weten wat ware liefde inhoudt mij dat ik mij weer bij elkaar moet rapen. Hetgeen ik nu aan het doen ben. Maar ik schijn je niet te kunnen vergeten. De warmte van je omhelzing. Je mooie ingevallen wangen. Zoals alleen een slanke en afgetrainde vrouw ze kan hebben. Je toontje toen je tegen mij zei dat je begrip voor me had.

Maar nu moet ik je geestelijk verlaten zoals jij dat al hebt gedaan. Misschien zijn we beiden aan ons doel voorbijgeschoten. Misschien waren de twijfels van het begin af aan al te groot. Ik wil vluchten naar waar ik vandaan kwam. Ik wil vluchten in vergetelheid. Ik wil ervoor zorgen dat ik mij weer voel zoals ik mij voelde voordat ik jou leerde kennen. Ik wil verdomme weer onwetend zijn wat betreft ware liefde. Ik wil VERDOMME niet weten wat die kwelling inhoudt.

En daarom vertel ik het je. Wat ik met mij meedraag. De spijt, de liefde, de warmte. Alles wil ik je vertellen om jou maar uit mijn hoofd te krijgen. Zodat ik niet elke vrouw met jou vergelijk zodat ze bij voorbaat al kansloos is.

Het spijt me zoals het jou spijt.

Schrijver: costa, 31 januari 2009


Geplaatst in de categorie: liefde

3.3 met 6 stemmen 1.071Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)