Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Bitterheid

De start van het avondland in mijn geest aangevuld door het morgenland aangeboden door ons hart. Conversaties die opdroogden. Met als gevolg dat het geloof in ons beiden vervaagde. Toekomstvoorspellers die ons zeiden dat wij een lang leven voor ons hadden. Maar dan wel apart zoals nu blijkt. Nu ben ik wakker geworden uit onze gezamenlijke droom. Bij jou was de wekker klaarblijkelijk eerder afgegaan. Hoe ik mij voel interesseert jou klaarblijkelijk niet. Net zoals mij die nieuwe van jou niet interesseert. Maar vertel mij één ding. Is hij goed in bed of alleen maar in zijn beurs?

Ach, hoe het ook zijn zal of hoe het al is. Niets is goed omdat alles simpelweg klote is. Excusez le mot. O..sorry jij kent Frans alleen maar in de fysieke weg. Ik zal er rekening mee proberen te houden schat. O.. jij vindt schat cynisch klinken? Maakt niets uit schatt. Ja..met dubbel t omdat ik zo van je hou.

Maar laten wij beiden onze waardigheid houden omdat wij ooit in elkaar verliefd waren. Schijn of ongein. Wie zal het zeggen. Rijmt ook nog. Tja..de perfecte lucht die betrekt onder de beladen atmosfeer van het uit elkaar gaan. Zoveel dingen waar wij beiden geen verantwoording meer hoeven af te leggen. Tegen elkaar, bedoel ik. Wat jij bij die nieuwe van je aan verantwoording moet afleggen weet ik niet. Hij lijkt me nogal een patsertje. Ik bedoel maar.

Jaloers..ik? Nee hoor. Ik ben allang blij dat deze zwarte komedie, onze relatie dus, voorbij is en ik het stokje kan doorgeven aan iemand anders. Het lijkt verdomme wel een estafettewedstrijd.
Maar hoe dan ook. Deze wedstrijd is voor mij afgelopen. En nu kan ik opzoek naar iets anders.

Schrijver: costa, 13 april 2009


Geplaatst in de categorie: ex-liefde

3.6 met 5 stemmen 574Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)