Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

vaarwel

Dwalende gedachten over mijzelf.
Waar moet het heen met mij zonder jou? Als zou ik vertrekken met een vliegtuig. Hoog boven de wolken uitkijkend naar niets. Zo voel ik mij. Eindbestemming nul. Ladderzat en stomme dingen zeggend tegen een vreemd persoon. Kiss me and smile for me.
Ik vertrek vandaag voor altijd liefste. En ik weet niet of ik ooit nog terugkom. Als de ochtenddauw zijn nattigheid doet neerdalen over de bloesem ben ik in de lucht. Ik voel mij nergens thuis moet je weten. Het is niet jouw schuld. Ik kijk mezelf aan in de spiegel en ondervind haat. Hoe moeten anderen dan niet over mij denken?

Wacht niet op mij omdat ik dat zelf ook niet doe. Mensen zijn verschrikkelijk en ik ben een van hen. Neen. Ik heb er geen zin meer in maar ik moet toch doorgaan. Klinkt dit depressief? Sorry schat. Ik kan het niet meer. Lachen op commando.

Droom over dagen die komen. Dus je weet het. Kus mij en glimlach naar mij. Die mooie en mysterieuze glimlach. Want weet je dat jij de enige mens bent die voor mij iets betekent? Daarom heb ik mijn koffer gepakt en ben ik weg. Misschien dat ik ooit weer eens terugkom. Herboren en nieuw. Maar nog steeds verliefd op jou. En als jij dan een nieuwe man hebt kijk ik gewoon toe hoe jij gelukkig bent.

Kus mij en glimlach die mooie glimlach van je.

Schrijver: costa, 14 april 2009


Geplaatst in de categorie: emoties

1.9 met 7 stemmen 781Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)