Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

nachtelijke fantasie

In de diepte van de donkerste nachten zweef ik soms tussen sluimering en slaap, zwetend vasthoudend aan die fantastische droom die ik zojuist droomde..
Mijn vingers gloeien van de hitte die door mijn lijf stroomt, mijn huid tintelt van verlangen als de beelden van mijn wilde fantasie langzaam verdwijnen.. ik kronkel en draai terwijl ik de drukkende lakens van me afgooi en de frisse lucht streelt zachtjes mijn half naakte lichaam.
Ik probeer de beelden terug te roepen, om ze nog eens te voelen en nog eens en nog eens!

Ik staar in het donkere niets van de nacht.. en met een gevoel van verlangen leg ik mijn hand op mijn borst, terwijl ik met mijn andere hand m'n haar uit m'n gezicht veeg. Met mijn vingers streel ik zachtjes over mijn half geopende mond, alsof ik me verbeeld dat jij me daar zonet gekust hebt. Met mijn tong lik ik traag mijn lippen nat en met mijn andere hand streel ik zachtjes mijn hals.. m'n lichaam siddert van m'n eigen zachte aanraking en ik krom mijn rug vanuit een diep en intens verlangen naar jou! Jouw ogen die mij strelen, jouw mond die mijn lichaam kust!

Ergens buiten mijn bereik in het donkere van de nacht.. voel ik jouw onzichtbare aanwezigheid! Je kijkt naar me en ik zie mijn verlangen weerspiegelen in jouw ogen.. m'n verbeelding gaat met me aan de loop als ik je dichterbij zie komen en jouw vingers zich bij de mijne voegen!
Mijn aarzelende streling wordt een dwingend spel van handen die overal tegelijk over mijn lichaam lijken te gaan.. met mijn tong lip ik weer over mijn lippen en ik voel je kus en de druk van jouw lichaam dat zich helemaal over het mijne buigt.. je neemt bezit van mijn gedachten en mijn hunkerende lijf met gesloten ogen voel ik voel ik je warme mond en je strelende tong.

Ik voel hoe jij mijn handen stuurt, onze vingers ineengestrengeld.. en ik ben weerloos onder onze aanrakingen. Een warme vochtigheid maakt zich diep van binnen van mij meester en ik voel hoe het door heel mijn lichaam stroomt, hoe het mijn huid verwarmt, hoe het me laat smachten naar meer!
Ik geef me over aan mijn intense verlangen naar jou, ik wil alles van je, ik wil je voelen, ik wil je proeven.. ik wil je helemaal!

Woelend en draaiend druk ik mezelf in de lakens terwijl mijn eigen handen zich een weg banen in die overweldigende fantasie.. ik weet niet meer of het jouw handen zijn of de mijne die me optillen en meevoeren de hoogte in.. ik voel je onder me, in me, je bent overal om me heen! De hitte van onze sensuele strijd laat het bloed in mijn lichaam stromen tot ik trilllend en sidderend onder jouw hete zwetende lichaam lig. Zo blijven we nog even liggen, met onze ogen dicht, genietend van wat we zojuist samen hebben beleefd.. tot onze ademhaling tot rust gekomen is.

Als ik mijn ogen weer open.. zie ik de lakens op de grond.. naast mijn slipje.. als stille getuigen van de gebeurtenissen in mijn nachtelijke fantasie. met een glimlach op mijn mond blijf ik liggen.. ik ben weer alleen.. maar vannacht was ik toch even met z'n tweeën.

Schrijver: car, 7 juni 2009


Geplaatst in de categorie: erotiek

3.0 met 41 stemmen 2.746Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
14 juli 2014
Email:
ajkuperushotmail.com
Een mooi 'gedachtenavontuur' schitterend verwoord...!
Naam:
Juliette van dingenen
Datum:
6 juli 2014
Email:
juliettevdgmail.com
prachtig gewoon
ga het zelf goed bijhouden
is gewoon prachtig


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)