Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Dag lieve mensen

Ik heb er eventjes helemaal geen zin meer in, bewering zus en zo, een hartenkreet vanuit mijn tenen. Ook vandaag weer vlogen duizenden kauwtjes richting Zuiderpark, roepend en troepend in duistere wolken, vleugel aan vleugel werd niemand geraakt. Het mooie daarvan is dat kauwen in vlucht niet schijten, onbekommerd genoot ik van wat mij overkwam.

Klaarblijkelijk hecht ik meer belang aan dit fenomeen dan aan uw reactie en schoolcijfer, morgenochtend treft u mij af- en uitgeschreven aan, en wandel ik in het park.

Dag lieve mensen, ik doe niet meer mee.

Schrijver: Fred, 12 december 2009


Geplaatst in de categorie: afscheid

2.1 met 10 stemmen 746Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
14 december 2009
Günter, je kent mij zo onderhand, als ik zeg dat ik niet meer mee doe, dan kan je het tegengestelde verwachten. Vlerken dansen in de wind, ik voel mij nu als een vogel zo vrij. Ik strijk neer in de hoogste takken en neem, als je even niet op let, jou bij de lurven, te pakken. Het verkeerde been, daar sta ik morgen mee op.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
13 december 2009
Email:
ag.schulztiscali.nl
Eerst doe je afstand van alle alter ego's en als klap op de vuurpijl (nog vóór oud-en-nieuw) laat je je door de kauwtjes influisteren ermee te stoppen. Ik lees dit met respect! Is dat nu dezelfde Fred, die mij als het ware stimuleerde juist datzelfde niet te doen? Hoe dan ook, je laat geen gat maar een diepe krater achter...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)