Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Het RoMaSjHa-Cilicium*

(Perceptiemanagement)

'k Zal jullie namen ook in deze setting niet noemen. Beschouw dat maar als een waardevol iets. Als een afscheidscadeau waarvan het papier onaangeroerd, dichtgeplakt met tape en voorzien van een keurig gestrikt lint, op de bovenste plank van de linnenkast blijft liggen.

Tegelijkertijd wil ik mij bezighouden met zaken die er toe doen, waarbij ik voorop stel dat je met leugens mensen altijd kwetst en dat weten jullie maar al te goed. Jullie manier van praten, was werkelijk waar even soepel en gelikt als die van beroemde en/of beruchte strafpleiters. Terwijl jullie mij zo vaak als maar nodig was een mes in mijn rug staken en met leugens kwetsten, lachten jullie mij voortdurend en opgewekt toe.

Powodzenia! Veel geluk!

Mijn leven is al jaren weer op de rails. 'k Ben op een positieve (en legale!) manier aan de opbouw begonnen. Tegenslagen werden voorzetten, die ik met plezier en zorg heb afgerond. Het enige waar ik nog geen vrede mee heb, is het boetekleed dat ligt te verstoffen, terwijl dit over jullie schouders moet hangen. Laat die rol van lafbek en lafaard, die van bloodaard van je (x4) afglijden en zeg gewoon 'SORRY'!!!

Als angst jullie ervan weerhoudt verontschuldigingen aan te bieden, laat dit dan námens jullie doen. Alles, met hulp van verschillende mensen en organisaties, naast mijn eigen wil en kwaliteit, heb ik overwonnen. DE MOEILIJKSTE PROOI laat zich lastig vangen, tenzij jullie 'SORRY'!!! zich laat volgen door de ROMASJHA-WOORDEN VAN WAARHEID.

Zoiets triviaals als feiten en logica!

'k Zie uit naar....


*Boetekleed; zie ook: Het Romasjha-Convenant/Hartenkreet van 11-08-08

Schrijver: Annejan Kuperus, 2 juni 2010


Geplaatst in de categorie: moraal

3.3 met 7 stemmen 402Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)