Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Een stoelendans met brandende heksen

Ik keek uit het achterraam van mijn Belgische kasteel, de Duitse wijn glansde in mijn antieke wijnglas van pak 'em beet 200 euro, in de rechterhoek van mijn Franse kasteeltuin zag ik ongeveer twaalf naakte vrouwen een stoelendans doen, verdorie, het waren de exclusieve stoelen uit mijn eetvertrek!, ik haastte me naar buiten, 'Hé!', schreeuwde ik, 'waar zijn jullie in godsnaam mee bezig en hoe komen mijn dure stoelen daar?'.
Hoe meer ik de wilde vrouwen naderde, hoe meer ik zag dat hun erotische lichamen in de fik gingen, er sprongen vuurvlammen uit hun huid omhoog, op een gegeven moment stonden ze allemaal in lichterlaaie en allen gingen op een stoel zitten en allen verbrandden tot de grond toe af, inclusief de stoelen, en een gezamenlijke kreet van pure waanzin deed mij huiveren tot op mijn armzalige botten, ik wilde wel mee verbranden, zo groot was de intense krankzinnigheid van deze ervaring, ik weende aan een stuk door, ik kromp ineen als een dodelijk getroffen dier, ik rukte de kleren van mijn dikke lijf, ik krijste hard, keihard! als de grootste zot van heel België. De gendarmerie en een aardige docteur moesten me met enig geweld en een dikke kalmeringsspuit kalmeren. Het was prijsschieten, want mijn billen waren immers bloot.
Toen ik uit mijn roes ontwaakte, wilde ik wijn, enkel wijn, de druivenoogst die mijn ziel zo begeerde, zonder de wijn van wulpse, onweerstaanbare vrouwen met prettieten en kom-maar-snel-gleuven, maar liever met en naast de goden staan betekent naast de mensen staan, vol vurige, dus ook geile, liefde, met in mijn geval altijd overvolle wijnkelders en talloze, smeuïge, exclusieve kaassoorten, olijven met pikante smaken, zoute amandelen, artisjokken op authentiek Italiaanse wijze ingemaakt, dikke asperges met Yorkham, gerookte zalm, boterzachte tonijn, gesneden paling, Russische kaviaar, vuistdikke truffels van de beste kwaliteit, varkenslapjes met pepersaus, mango's met slagroom, winegums en heksenhyldrop.
De waarheid is onschendbaar, de leugen faalt altijd. Alle kunst kan de pot op, liever heb ik God in mij, want alle gesneden beelden zijn nep, fake, onecht, leugenachtig! Wees als God, wees God, God, wees! Ik stond in mijn pyama met bloemetjesprint nog wat na te mijmeren over het heftige voorval in mijn achtertuin, de flessen lucht bevattende wijn naar achteren slaande, een dikke joint opstekend, nogmaals flink turend, er geen hoogte van krijgend, totdat ik meer dan dronken mijn vorstelijke hemelbed genaakte, alwaar zo ongeveer twaalf naakte vrouwen mij welkom heetten, ik kneep nog wat met mijn ogen, maar inderdaad, ze lagen daar als slangen over elkaar te wachten op mij, de markante kasteelheer, die zij blijkbaar voor hun hitsige magiemeester zagen.
Ik heb geen oog dichtgedaan, zoals je wellicht zult begrijpen, mijn hemel zeg, wat een geile vampen! Ging ie daar toch nog zo ongeveer twaalf keer omhoog! Twaalf viagrapillen zul je denken, maar echt niet, ik zweer het je, ik waande me Jezus met zijn twaalf discipelen, maar dan twaalf vrouwen!

Schrijver: Joanan Rutgers, 13 juli 2010


Geplaatst in de categorie: vrijheid

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 263Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)