Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Klikgebit

Daar zit ik dan, morgen gaat het gebeuren, ik ben er nu al misselijk van. Nu ik weet wat er gaat komen ben ik er niet erg blij mee. Straks wel met het eindresultaat, maar nu. Nu zit ik echt te balen want geloof mij: het doet best behoorlijk pijn.

Wat was ik blij de eerste keer, toen ik hoorde dat ik voor mijn benedengebit implantaten zou krijgen. Ik had al jaren niet meer fatsoenlijk kunnen eten. Ik durfde niet naar een restaurant. Nog niet met mijn vriendin naar de chinees.

Maar goed, daar gingen ze uiteindelijk wat aan doen. Maar dat viel best tegen, het was zeker niet een, twee, drie, gebeurd. Er gingen maanden over heen. Soms van pijn en helemaal niet kunnen eten. Toen het klaar was, ging het zes maanden redelijk goed, maar toen kreeg ik problemen met de bovenkant.

Daar is men in april van dit jaar aan begonnen. Eerst werd er bot van mijn hoofd naar mijn mond gebracht. Verschrikkelijk, wat heeft dat zeer gedaan. Morgen gaan de doctoren vier implantaten er aan de bovenkant inzetten. Ik vraag mij af waar ik aan begonnen ben. Nu weet ik van de lange weg en de pijn, dat alles maakt het er niet makkelijker op.

Maar wie A zegt zal ook B moeten zeggen. Ik probeer aan het eindresultaat te denken. Over een jaar, kan ik weer een restaurant zonder angst binnen stappen. En dat is ook veel waard.


Zie ook: http://vertelsels-van-regenboog.50plusser.nl/

Schrijver: E van Dam, 11 augustus 2010


Geplaatst in de categorie: welzijn

2.8 met 9 stemmen 1.820Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Eva Mensch
Datum:
12 augustus 2010
Tjonge meis, wat een ellende allemaal.
Ik denk dat je narcose had moeten vragen, dat doen ze echt wel eens hoor en zeker als je door al die pijn er zo bang van geworden bent.
Lekker eten is wel belangrijk, eten zo wie zo, dus ik hoop van harte voor je dat het allemaal weer in orde komt.
Er zijn hier echt wel mensen die met je meeleven hoor!
Sterkte.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)