Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Julian Assange wordt gekruisigd om zijn eerlijkheid...

De 39-jarige Julian Assange is de oprichter van de klokkenluiderssite WikiLeaks.
Van geboorte is hij Australiër en de blanke Australiërs waren van oorsprong gevangenen van allerlei allooi, die Engeland dumpte in het verre Australië.
De cirkel lijkt rond, want deze mega-klokkenluider zit nu 'ondergedoken' in Zuid-Engeland, de politie weet precies waar, maar doet vooralsnog niets. De machtige overheden, die zich gekwetst voelen door getoonde waarheden, eisen nu de 'boosdoener' te straffen, zeg maar monddood te maken, uit angst voor nog meer goudeerlijke openbaringen.

Iemand die genialer en menslievender is dan zogenaamde coole overheden, is een rasechte held voor mij en ik volg de huidige ontwikkelingen dan ook zeer nauwlettend en ik heb mijn spirituele hulplijn al naar hem toegeworpen.
Amerika en Zweden zijn het meest gebrand om hem te arresteren, Amerika vanwege groteske imagoschade, daar is die buitenkantcultuur niet tegen bestand, en Zweden zogenaamd vanwege seksueel misbruik door de heer Assange, maar wat hij geheel ontkent en ik geloof hem, de Zweedse justitie wil hem om grotere redenen aanpakken, want ze balen van zijn oorlogsbunker in Zweden, vanwaar hij o.a. zijn website in de lucht houdt.

Vele machthebbers willen hem nu in diskrediet brengen, hem hoe dan ook lamleggen, omdat hij de vuile was buiten heeft gehangen, maar geloof mij, de heersers in deze wereld moffelen allerlei schandaligheden weg.
Kritiek op hun reilen en zeilen, hoe foutief hun doen of laten ook was, wimpelen zij weg als onterechte aanvallen, want tirannieke systemen zien in spiegelhanteerders altijd vijanden, want van schrik en afgaan houden ze niet.
Het is een machtsstrijd van machthebbers en machtbestrijders.
Ze zetten al hun politieke en justitiële middelen in om de nieuwe verkondiger van Vrijheid van Meningsuiting en Democratie achter slot en grendel te zetten. Fanatieke dienaars van schijnculturen uiten zelfs doodsbedreigingen aan zijn adres.
Engeland fungeert als Pilatus. Straks sturen ze hem naar Herodes van Zweden en die stuurt hem weer terug, totdat de Big Brother America hem via geheime agenten het zwijgen oplegt...
Gebeurt ook zo vaak in Rusland, als journalisten te vrij het woord hanteren volgens de overheersers, die wat Rusland betreft contacten onderhouden met de maffia.
Is de wereldwijde economische crisis niet ook het gevolg van inhalige boeven in nette, stereotiepe pakken? Juist.

Beste Julian Assange, ik ben een trouwe vriend van jou!

Schrijver: Joanan Rutgers, 3 december 2010


Geplaatst in de categorie: woede

3.0 met 1 stemmen 173Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)